Hermès AW20 – se hela kollektionen här!

Hermes på Paris modevecka 2020

I lördags visade det franska modehuset Hermès sin höstvisning under Paris Fashion Week. Se hela visningen här och ta del av alla inspirerande looks!
28 februari, 2020

Under lördagskvällen var det dags för Hermès att visa sin höstkollektion och vi sände självklart live från den omtalade visningen – direkt modeveckan i Paris.

Se hela visningen här, ta del av de senaste trenderna och inspireras av välarbetade looks från ett av världens mest tongivande modehus.

Spana in Hermès höstvisning!

Hermès AW20-kollektion

Det stora franska modehuset Hermès dominerade med en lekfull AW20-kollektion fylld med modehusets klassiska referenser och visningens setdesign var en bana för sig. Nadège Vanhee-Cybulski, husets creative director för den damernas ready-to-wear överraskade med en pigg och lekfull kollektion där inspirationen togs upp från färghjulet och hästhoppstänger med kulörta ränder. Givetsvis fanns även husets ikoniska färgskala av neutrala jordtoner med på skarpa läderplagg. Med andra ord en fräsch och lekfull kollektion med kombinationer vi redan nu inspireras av!

Foto: Hermès och Imaxtree

LÄS MER: 

Paris Fashion Week AW20: Allt från de bästa visningarna

Milano Fashion Week AW20: Visningarna du vill spana in

London Fashion Week AW20: Allt från de bästa visningarna