Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Hemmakläder är årets bästa julklapp – 20 fina reatips

30 nov, 2020 
AvSandra Bohlin
Bästa julklapp till henne 2020
Hemmakläderna är vinterns mysigaste och mest användbara plagg som även gör dem till den bästa julklappen 2020! Vi listar 20 mysiga plagg i allt från stickade och matchande set till mjukisbyxor, fleecetröjor och lyxiga pyjamaser att antingen ge bort eller önska sig i jul.
Annons

I dessa tider tillbringar vi mycket av vår tid hemma vilket gör att hemmakläderna är en av årets bästa och mest användbara julklapp att ge bort till någon eller att önska sig själv. Stickade set, sköna tofflor och varma matchande mjukiskläder är både bekvämt att bära samtidigt som det ger en snygg touch till hemmastilen!

Kim Kardashian och Skims satsar mycket på myskläder i år!

Mysiga hemmakläder på rea just nu:

Vi listar 20 reatips på mysiga hemmakläder i allt från stickade och matchande set till mjukisbyxor, fleecetröjor, fluffiga tofflor och lyxiga pyjamaser! Rean kan komma att ändras och plaggen kan ta slut fort.

Annons

Lyxigt pyjamasset från By Malene Birger med en pyjamasbyxa i en vid, avslappnad passform och en pyjamasskjorta med klassisk krage och knäppning framtill. Här (reklamlänk) hittar du skjortan och här (reklamlänk) hittar du pyjamasbyxorna.

Teddy-tröja är gjord av en fleeceullsmix från COS i en overzised passform. Ribbad rund hals och långa ärmar. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Kabelstickat set från Na-kd med en tröja med en ribbad rund halsringning och långa ärmar och en shorts med en resårmidja med en knytbar dragsko och en ribbbad nederfåll. Du kan köpa setet här (reklamlänk).

Klänning i ekologisk bomull med huva i en avslappnad passform, från COS. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Stickat set med hoodie och byxa från Åhléns. Du kan köpa tröjan här (reklamlänk) och byxorna här (reklamlänk).

Lång cardigan med öppna fickor framtill i alpacka- och ullmix från Carin Wester. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Mjukisset i kashmir från Lisa Yang. Byxor i en figurnära passform som du antingen kan matcha med en klassisk cashmeretröja med krage upptill eller en polotröja i en lätt överdimensionerad passform. Byxorna hittar du här (reklamlänk), tröjan med krage hittar du här (reklamlänk) och polotröjan hittar du här (reklamlänk).

Annons

Mysiga tofflor från Inuikii. Trendiga och bekväma sandaler i shearlingpäls. Skon har en kraftig gummisula. Tillgänglig i två färger. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Grått pyjamasset i bomull från Åhléns. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Annons

Stickat mjukisset från Noisy May i brun nyans. Setet finns även i beige och svart. Du kan köpa tröjan här (reklamlänk) och du hittar byxorna här (reklamlänk).

Fleecetröja med hög krage från Helly Hansen. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Mjukisset i beige nyans från Ragdoll LA. Trendig långärmad tröja i en behaglig och mjuk oversized modell med tillhörande byxor. Setet finns i fler färger. Du hittar tröjan här (reklamlänk) och byxorna kan du köpa här (reklamlänk).

Svart pyjamasset från Guess. Pyjamasen är tillverkad i en härlig kvalitet med en avslappnad passform. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Annons

En stickad kofta i mjuk kvalitet av ullblandning från H&M. Koftan har lång, vid puffärm och knäppning med klädda knappar fram. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stickad byxa med hög midja, vida ben med ribbade nederfållar och ett mjukt, bekvämt material från Na-kd. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Svart matchande set i 100 procent ull från Gestuz. Stickade byxor i en vid och avslappnad passform och en finstickad polotröja i en extra lång modell. Du kan köpa tröjan här (reklamlänk) och byxorna här (reklamlänk).

Overzised tröja i en ullblandning från & Other Stories prydd med en diamantkant som övergår över bröstet och ärmarna. Du kan köpa tröjan här (reklamlänk).

Annons

Härligt loungeset från Blue Vanilla. Setet består av en polotröja och byxor i mjukt ribbat material. Finns även i färgerna cream och svart. Du kan köpa setet här (reklamlänk).

Mjukisset i bomull från COS i en avslappnad och rak modell. Du kan köpa tröjan här (reklamlänk) och byxorna hittar du här (reklamlänk).

Annons

Mjuk och bekväm stickad byxa i brun ton från Na-kd med en hög midja, ett elastiskt midjeband och ett utsvängt ben. Du kan köpa byxorna här (reklamlänk).

Foto: TT

LÄS MER:

DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021Brand logo
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons