Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Harry Styles sätter fjäderboan på trendkartan

Harry Styles Grammy Awards 2021

Fjäderboan gör comeback med Harry Styles, och vi har plockat fram 4 stilsäkra shoppingtips för att ta del av boatrenden.
15 mars, 2021

Natten till måndagen slog Grammy Award 2021 i Los Angeles till och det var otroligt många ikoner som tog sina kreationer till en ny nivå. En syn vi inte kommer glömma är Harry Styles i en trendig läderlook från Gucci, till det bar han en grön fjäderboa (också från Gucci) som vi alla blev kära i. På scenen framträdde han med en lugnare version av låten Watermelon sugar och det blev bara bättre och bättre. Under kvällen bar Harry olika Gucci-looks med tillhörande fjäderboa och vi är mer än redo att inspireras utav några!

Fjäderscarf i bruna nyanser för från Miu Miu. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl) (reklamlänk från Apprl)

Rosalätt scarf i kashmir med röda fjäderfransar från Dries van noten. Köp den här (reklamlänk från Apprl) (reklamlänk från Apprl)

Röd och beige scarf i faux shearling och strutsfjädrar från Dries van noten. Köp den här (reklamlänk från Apprl) (reklamlänk från Apprl)

Rosa axelband i fjädrar med mockaband från Prada, som passar lika bra som en boa. Köp den här (reklamlänk från Apprl) (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT

LÄS MER:

Harrys boa och vampyrtaylor – här är de bästa reaktionerna på twitter från grammygalan 2021

20 snygga krämvita plagg att bära i vår och sommar

Så stylar du säsongens finaste försommartrender