Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Här öppnar Valentino sin första butik i Stockholm

16 maj, 2019 
streetstyle från Köpenhamn.
Det exklusiva designermärket Valentino öppnar idag sin första butik i Stockholm. I den lyxiga butiken finner du klassiska skor, väskor och accessoarer, men även ett utvalt sortiment av ready-to wear.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är det en härlig dag för alla Valentino-lovers!

Idag den 16 maj öppnar de nämligen sin första butik i Sverige, närmare bestämt hos Nordiska Kompaniet på Hamngatan, mitt i centrala Stockholm. Andra märken som Hermès och nyöppnande Balenciaga får nu alltså sällskap av Valentino, som erbjuder en härlig och öppen butik på varuhusets första våningsplan.

Valentinoväska.
Valentino bars av en hel del streetstyle-stjärnor under modeveckorna.

I butiken kommer ett sortiment av både väskor, skor och små läderaccessoarer att finnas tillgängliga. En härlig nyhet är att det även kommer erbjudas ett utvald sortiment av ready-to-wear-plagg.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Från och med den 16 maj kan du med en närmre titt spana in modehusets klassiker och moderna nyheter. Och missa inte att kolla in butikens underbara provrum – klädda i rosa sammet från golv till tak! Ja det är ett extremt lyxigt provrum som får en att vilja flytta in på en sekund.

Läs mer:

Här öppnar Balenciaga sin första butik i Sverige

Vårens stora premiumsläpp – DÅ kan du fynda Céline, YSL och Valentino

Blomstrande vackert på Valentinos haute couture-visning

Annons