Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Här kan du fynda second hand på webben

01 okt, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Här shoppar du Second hand online
Har du tröttnat på din garderob eller suktar du efter den nya it-väskan? ELLE har listat ställena där du kan köpa (och sälja) second hand på webben – hållbart och till ett bättre pris!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det finns många fördelar med att bygga upp sin basgarderob med en blandning av nya hållbara plagg och tidlösa second hand-plagg. För att underlätta i djungeln av butiker och vintage-hörnor har vi nedan samlat de bästa butikerna som du inte får missa! Gör riktiga fynd när det kommer till andrahands-plagg i bra kvalitet!

Shoppa smart second hand

Här kan du fynda second hand online:

VESTIAIRE COLLECTIVE

https://www.vestiairecollective.com/

Här kan du fynda allt från begagnade Chanel Boybags till skinnjackor från Balenciaga, Gucciskor och smycken från världsledande märken. Hemsidan fylls på med 4000 nya saker varje dag!

Åhléns

https://www.ahlens.se/Mode/second-hand-vintage-1713375

Annons

Åhléns kan du därför köpa vintagekläder online genom oss. Närmare bestämt second hand- och vintagekläder för dam som har det där lilla extra!

Sellpy

https://www.sellpy.se/

Packa ihop dina prylar som du vill sälja så hämtar Sellpy upp dem och säljer dem åt dig. Bloggare som Kenza, Janni Delér och Isabella Löwengrip har egna ”butiker” på sidan där de säljer sina grejer.

Trendsales

http://www.trendsales.se/

Dansk sida som expanderat till hela Skandinavien. Har utformat ett eget betalsystem som ska göra det tryggt för båda parter att köpa och sälja. Kläder, skor och väskor från kända varumärken men även en hel del elektronik, inredning och böcker.

Affordable Luxury

https://www.affordableluxurys.com/

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Är framförallt inriktade på väskor och accessoarer från kända designers, men det finns även lite kläder. Vill du klämma och känna innan du köper så har de ett showroom i Sturegallerian i Stockholm.

Used by

https://usedby.com/

Annons

Väskor, skor och kläder från blandade varumärken –och profiler. Har även en bloppis och bland användarna finns både Hannah och Amanda, Sofi Fahrman och Caroline Winberg. Fynda även begagnade barnkläder från till exempel Mini Rodini och Acne.

The vintage boutique

http://thevintageboutique.se/

Fynda väskor men också snygga scarfs, solglasögon och plånböcker. De har även en butik i Stockholm där de säljer alla grejer om man föredrar det.

The brown paper bag

https://thebrownpaperbag.net/

Säljer designerväskor och en del accessoarer från Louis Vuitton, Hermés och Chanel.

Blocket

https://www.blocket.se/

Sedan 20 år tillbaka har människor köpt och sålt saker på Blocket och i dag har de 5 miljoner besökare per vecka. Det klassiska stället att annonsera ut allt möjligt, som soffor, nyckelringar, jackor och skor.

Tradera

https://www.tradera.com/

Här kan du lägga upp dina prylar och sälja dem till högst bjudande. Det betyder också att du kan göra fynd och kamma hem dem till ett riktigt bra pris.

Auktionsverk

Bukowskis https://www.bukowskis.com/sv

Stockholms auktionsverk http://auktionsverket.se/

Kaplans http://www.kaplans.se/sv

Säljer kläder, klockor, väskor och accessoarer och även möbler och konst. Auktionerna pågår inte löpande utan produkterna samlas och sen pågår auktionen under en viss tid på webben.

Läs mer om Sellpy här!

ANNONS Mer om Åhléns Second hand här!

Foto IBL

Läs också: Tre ovärdeliga tips för dig som gillar att fynda second hand på nätet

Annons