Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Caroline Winberg på catwalken – med Alex och Sigge

31 aug, 2016 
AvLisa Segerson
Blue steel is on, Alex och Sigge! Podcastpratare, skribenter och författare, scenkonstnärer, vinmakare, spelproducenter, försäkringsförsäljare – och nu också modeller.
Annons

På visningen av nystartade klädesmärket Daisy Grace under Stockholms modevecka visades kläderna inte bara av ”traditionella modeller” utan av en diversitet av personer. Supermodellen Caroline Winberg gick på catwalken, tätt följd av bland andra Alex Schulman och Sigge Eklund upp på catwalken. Alex och Sigge var hårt sminkade och såg ut att trivas. Bakom Daisy Grace står Hannah Widell och Alex Schulmans fru Amanda så att duon var några av dagens modeller är inte så konstigt.

LÄS OCKSÅ:

– Daisy Grace är inget märke du vänder dig till för att komplettera basgarderoben, du kommer till oss för att hitta det där plagget du ska känna dig som allra finast i, har Hannah Widell tidigare sagt till Elle om märket.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Se när Alex Schulman och Sigge Eklund går visningen nedan.

Videon kunde inte hittas

Artikel från Café.se

Annons