Har du koll på vårens 12 hetaste nyckeltrender?

Har du koll på vårens 12 hetaste nyckeltrender?

Få koll på den nya säsongen och på alla nya trender ! ELLE listar vårens hetaste nyckeltrender.
29 december, 2016

Det finns inget bättre än att sätta tänderna i en ny säsong och riktigt botanisera i alla nya trender, härliga färger och sköna nyckelplagg. Hämta all din nya fräscha modeinspiration med ELLEs stora trendspaning för 2017. Den bästa grunden till vårens stora garderobsinköp och bas för vilka plagg du kan spara – och vilka du kan göra dig av med.

CERISEROSA

Cerise är vårens hetaste färg. Rosa är överlag är hett men cerise är den färg som poppar mest i de prestigefyllda modehusens kollektioner.

Valentino

BLOMMIGT

Blommigt i alla former är superstark trend. Det finns allt från små retroblommor till maffiga stora mönster. Ifall du är modig testa en total bloming look.

 

Balenciaga

80-TALET

Så rätt och så retro. 80-talet är årtiondet som vi älskar att hata regerar på catwalken. Stora axlar, volym, volanger, metallic och markerade midjor är bara ett axplock av den stora 80 tals-vågen som tar över modehusens kollektioner.

Isabel Marant

URBAN SPORT

Sport är en av säsongens starkaste trender. Urban sport dominerar med hoodies, parkas, sportiga träningsbyxor och sneakers. Fräsiga logotyper ger ett extra plus i kanten

 

DKNY

ORIENTALISKT

Drakbroderier, vackra porslinsblommor, kimonos och söta kinajackor poppar upp som ett vackert orientaliskt inslag i modehusens kollektioner.

 

Gucci

SUPERSTORA VÄSKOR

Säsongens hetaste är en superstor väska. Tänk mer modell stor blå Ikeapåse så är du i hamn. Säsongens creddigaste modehus Balenciaga och Céline har supersizat sina väskor.

 

Céline

TRENCHCOAT

En klassiker som är trendigare än någonsin! Vårens nyckelplagg  är en beige trenchcoat. Så grattis till alla er som redan har gjort den investeringen.

Michael Kors

RANDIGT

Randigt är rätt! Modehusen jobbar med upp en stark grafisk trend i vår och använder friskt vassa ränder i härlig primärfärger.

 

Proenza Schouler

NOMADEN

Den moderna nomaden intar vårsäsongen med stormsteg. Det är lösa kaftaner, mjuka tunikor och vackra mönster inspirerade från alla exotiska resor. Det är mycket stil och estetik importerat från Nordafrika och Indien som sticker ut.

Acne Studios

KOSTYMEN

Uppdatera kostymen i ett löst och gärna oversize snitt. Office cool!

 

Céline

ROMANTIKEN

Romantiken lever och frodas i vår. Det finns en vacker poetisk strömning som andas förra sekelskiftet med långa smala siluetter och skira material som spets, chiffong och organza.

 

Erdem

 

FOLKLORE

En stickad tröja med folklore-feeling är ett måste våren 2017. Folkloretröjan började bubbla redan i höst för att riktigt slå igenom nu våren 2017.

 

Alexander Mcqueen

Foto Imaxtree