Har du koll på festsäsongens coolaste outfit?

Har du koll på festsäsongens coolaste outfit?

Vill du uppdatera din partylook? Då borde du testa en sammetskostym. Det är ett underbart och glammigt alternativ till partyklänningen, helt rätt material och look för de mörka vintermånaderna.
13 november, 2016

Sammetskostymen är just nu festens trendigaste val. En riktig ELLE-favorit är Hunkydorys midnattsblåa ensemble. Det känns helt enkelt så rätt med de vasst skräddade byxorna, kavajen och guldknappar. Vi har även spanat in en supercool hypnoslila sammetskostym på Roberto Cavallis catwalk.

Det är även ett tungt stilstatemet att bära sammet från topp till tå. En sammetskostym blir automatiskt skönt rockromantiskt utan att bli för hård eller puttignuttig. Och med hjälp av accessoarer kan man vinkla looken glamourös VS rock n’ roll.

Styla kostymen med en krispig skjorta eller mjuk sidenblus, oavsett vad, glöm inte den långa sjalen, vintersäsongens ultimata partydetalj. När det gäller skoval, välj antingen ett par spetsiga pumps som kikar fram under de långa sammetsbyxorna eller ett par platåskor med attityd.

Det bästa med inköpet är att man kan bära plaggen separat till vardag.

MER SHOPPING:

14 festliga pyjamasplagg

11 sammetsplagg att shoppa nu

13 stickade tröjor som värmer i vinter

Här kan du klicka hem Hunkydorys sammetsdröm.

Roberto Cavalli AW16

Sammetskavaj, 5750 kr, Frame

Sammetsbyxor, 3750 kr, Frame