Här är Pradas Resort 2016!

22 juni, 2015

För dig som befinner dig i Milano just nu kan vi bara säga en sak: grattis! I Italiens stora modestad kryllar det av snygga manliga modeller och all den kreddiga modepressen.

I går kväll visade Prada sin herrkollektion för vår/sommar 2016 och passade i vanlig ordning på att visa damlinjens Resort 2016. Kollektionen var, som alltid, ett riktig hyllning till den starka kvinnan med en färgglad punkig attityd. Stora symboler föreställande raketer, kaninen, ögon och racerbilar prydde både toppar och underdelar i den grafiska kollektionen. En stark look var den glansiga ormskinnsklänning med en sportig polotröja under. Den plisserade kjolen sågs också tydligt med detaljer som öljetter och även här ormskinn. Höstsäsongens nya väska Inside Bag sägs även uppdaterad med mönster som ögon och pilar.

Vi är vana att se Miuccia Pradas musa som en experimentell och färgstark kvinna, men samtidigt sober och klassisk i sin stil. Resort 2016 var en riktig raketsnabb färd på racerbanan och vi vill mer än gärna åka med.

Se alla bilder på visningen nedan!

Foto Imaxtree