Här är Louis Vuittons senaste modeaccessoar

Louis Vuittons senaste modeaccessoar – LV Shield

Louis Vuitton steppar upp och lanserar lyxig skyddsmask som byter nyans i solljus. Här är allt vi vet om deras senaste modeaccessoar!
18 september, 2020

Än så länge är Sverige ett av få länder i världen där skyddsmask inte blivit en del av vardagslooken. Men för resten av världen har skyddsmaskerna blivit både en viktig och nödvändig accessoar. Franska lyxmodehuset Louis Vuitton lanserar i slutet av oktober ett av de lyxigaste ansiktsskydden vi sett (än så länge).

LV Shield

Det färgskiftande visiret LV Shield ska både vara stilfullt och skyddande. Ett elastiskt Monogram-mönstrat band håller visiret på plats, samtidigt som svarta knoppar, ingraverade med Louis Vuitton:s logga, står för rörligheten. Vid direkt solljus övergår visiret försiktigt från transparent (första bilden) till mörkt (andra bilden nedan), vilket skyddar ansiktet från stark sol. Vänder man visiret uppåt förvandlas det istället till en klassisk keps som skyddar ovanifrån.

LV Shield-accessoaren kommer att finnas tillgänglig i utvalda Louis Vuitton butiker runt om i världen från den 3o oktober 2020.

Foto: Louis Vuitton/Joan Braun

LÄS MER: 

Bekväma, varma och snygga kängor vi vill bära i vinter

Johnny Coca blir Louis Vuittons nya läderchef

Prinsessan Dianas oförglömliga sommarstil – 30 inspirerande looks!