Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Här är första bilden på Tyra Banks nyfödde son

15 feb, 2016 
AvMats Bax
Tyra Banks har firat sin lyckligaste Alla hjärtans dag någonsin. Det var nämligen den första hon firade med sin nyfödde son York. Och nu har alla hennes följare på instagram fått se hur den efterlängtade bebisen ser ut.
Annons

Den 27 januari meddelade den 42-åriga supermodellen Tyra Banks att hon och pojkvännen Erik Asla fått en son.

Pojken, som bars av en surrogatmamma, fick namned York Banks Asla.

”Den bästa present vi jobbat och bett så mycket för är äntligen här. Han har mina fingrar och stora ögon och pappa Eriks mun och haka,” skrev Tyra Banks då på Instagram.

”Vi tackar den ängel till kvinna som bar vår mirakelpojke och vi ber för alla som kämpar för att nå den här glädjande milstolpen.”

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

  Och lagom till Alla hjärtans dag kom den första bilden på barnet. ”Det här är den lyckligaste Alla hjärtans dag i mitt liv. York, pappa @erikasla och jag skickar er så mycket kärlek,” skriver Tyra Banks på sin instagram.  

Annons