Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Hanna MW x Gina tricot – se kollektionen för våren 2022

07 apr, 2022 
AvCecilia Persson
Hanna MW Gina tricot – se vårens kollektion 2022
Stylisten Hanna MW:s andra kollektion för Gina tricot bjuder på allt från jeans till festtoppar i återvunna material. Spana in kollektionen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Gina tricot fortsätter sitt samarbete med stylisten Hanna MW, som återigen har tagit fram en denimkollektion (reklamlänk) för modekedjan. Kollektionen, som bland annat består av löst sittande jeans och stilsäkra toppar, är bland annat gjord av omsydda jeans och överblivna tyger. Med andra ord fortsätter den på samma tema som förra årets kollektion, som även den var gjord av överblivna plagg och tygrester.

Jeans och toppar från Hanna MW x Gina tricot
Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen.

Hanna MW x Gina tricot 2022

I vårens kollektion hittar vi bland annat toppar som är gjorda av gamla Gina tricot-jeans. Renewcell, som är ett företag som återvinner textilier och som har samarbetat med Gina tricot sedan flera år, står bakom metoden där man med hjälp av innovativ teknologi och cirkulära processer kan utvinna Circulose från använda kläder och textilier. Materialet används sedan för att skapa nya textilfibrer och i förlängningen nya plagg.

Annons
beige topp med off shoulder och cutout samt vita jeans från Hanna MW x Gina tricot
Vita jeans från kollektionen. Klicka på bilden för att komma direkt till dem.

– Jag är så glad över att göra en andra kollektion tillsammans med Gina tricot. Det här har varit ett riktigt drömprojekt för mig. Genom hela processen har jag haft en bra magkänsla, eftersom inga nya tyger har producerats för den här kollektionen. Det är samma denim som i första kollektionen, men nu i nya tvättar – för varför ändra ett vinnande koncept? Nytt för den här kollektionen är de perfekta bastopparna med en twist, säger Hanna MW i ett pressmeddelande.

Annons

Kollektionen släpps den 7 april klockan 19.00 på Gina tricots hemsida samt i utvalda butiker 8 april. Här kan du se och köpa hela kollektionen (reklamlänk).

svart off shoulder-topp från Hanna MW x Gina tricot
Halternecktopp från kollektionen. Klicka på bilden för att komma direkt till den.

Psst! Visste du att Hanna MW är stylisten som har stylat det senaste omslaget med Elsa Hosk för ELLE Danmark? Spana in omslaget nedan!

Se mer:

Second hand i nytt ljus – så stylar du trendenBrand logo
Second hand i nytt ljus – så stylar du trenden

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons