Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Säsongens snyggaste (och varmaste) halsdukar – 15 trendiga köp vi drömmer om

23 nov, 2023 
AvSandra Bohlin
AvAmie Chorr
Säsongens snyggaste (och varmaste) halsdukar – 17 trendiga köp vi drömmer om
På jakt efter en snygg och mysig halsduk att bära i vinter? Vi listar de snyggaste alternativen att klicka hem redan nu och som passar perfekt för scarfdressing!
Annons
Omar Rudberg om OMR BeautyBrand logo
Omar Rudberg om OMR Beauty

Nu när vintern är här och scarfdressing är på allas läppar kan det vara fint med lite variation i vintergarderoben. Med allt från varma vinterskor, snygga vinterjackor och halsduken som pricken över i:et för att pigga upp alla vinterlooks.

I år satsar vi på allt från de jordnära trendtonerna till halsdukar i olika mönster. Det klassiska rutiga mönstret ser vi även mycket av i kombination med tvinnade fransar. Spana in våra favoriter nedan!

Scarfdressing

Snygga halsdukar dam 2023

Kika in 15 trendiga shoppingtips när det kommer till årets snyggaste halsdukar!

Annons

Brun oversize halsduk

Cos

En överdimensionerad halsduk stickad av supermjuk, RWS-certifierad ull och lyocell-blandning och avslutas med rundade ändar. Du kommer att välja den varje vinter.

Ullhalsduk med langettsöm

Arket

Halsduken, med langettsöm, är tillverkad av ansvarsfullt producerad ull och utgör en stilfull och hållbar accessoar för alla tillfällen.

Annons

Halsduk i ull

Toteme

Halsduk med en tonal monogramjacquard och fransade kanter. Den är vävd i Italien av certifierad ull. Bär den under hela vintern över din favoritrock eller jacka.

Lurvig grå halsduk

Stylein

En halvlång scarf med en dold tryckknapp för stängning, tillverkad i Vegan Karakul. Styla den över en grå rock för en modern och matchande look.

Ullhalsduk med fransar

Arket

Tillverkad av ansvarsfullt producerad ull med fransar i nederkant både fram och bak. Råa kanter i sidorna och snedställda sömmar bak på axlarna.

Annons

Halsdsuk i kasmir

Soft goat

Grå halsduk stickad i 100 % kashmir, designad av Emilia de Poret. "Ett måste i allas basgarderob, som kan användas säsong efter säsong" - Emilia de Poret.

Ribbad halsduk

Rodebjer

En halsduk som dras över huvudet och har längder på vardera sida för att svepa in sig. Tillverkad av exklusivt certifierad merinoull. Den är mjuk och känns behaglig – perfekt att bära under kallare månader.

Halsduk med logga

Stylein

Halsduk med två stora Stylein-logotyper centrerade på varje sida och tillverkad av ull. Styla över en svart kappa i vinter eller bära den inomhus under kallare kontorsdagar för en varm och chic vardagslook.

Annons

Vit halsduk

Weekday

En mysig stickad halduk med fransar för en extra touch av charm.

Svart fluffig halsduk

Soft goat

En svart slätstickad sjal i en mjuk och varm alpackablandning.

Grön fluffig halsduk

Cos

Denna överdimensionerade scarf är stickad av en taktil mohair- och ullblandning, dekorerad med kontrasterande rutor och avslutad med fransade ändar.

Annons

Mossgrön halsdsuk

NAKD

Denna överdimensionerade har en mjuk känsla och en flätad fransdetalj.

Halsduk i alpacka blandning

By Malina

Bred rektangulär formad scarf i en mjuk alpackablandning, perfekt för att hålla dig varm och stilsäker under kallare dagar.

Filtsjal i ull

Dagmar

Tillverkad av en lyxig och mjuk dubbelsidig ull av regenererat och ansvarsfullt RWS-ursprung är ponchon perfekt proportionerad för att bäras runt axlarna eller svepas omkring halsen med en lätthet och flyt. Ramad av detaljerade hantverksmässiga filtsömmar.

Annons

Brund halsduk

Gant

Halsduk i 100% ull med fransar i kanterna och en GANT-logotyp broderad ton i ton i ena nedre hörnet.

Foto: Launchmetrics.com/spotlight

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons