Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

17 gånger Hailey och Justin Bieber har matchat sina outfits

23 aug, 2022 
17 gånger Hailey och Justin Bieber har matchat sina outfits – bästa looks
Hailey och Justin Biebers stilar skiljer sig något från varandras – men trots det ses de inte sällan i matchande paroutfits. Här är 17 gånger duon har bjudit på inspirerande modeögonblick!
Annons
ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson LindelöfBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson Lindelöf

Första gången Hailey och Justin Bieber träffades 2009 var de 13 respektive 15 år gamla. 10 år senare bjöd de in till en storslagen bröllopsfest på lyxresorten Montage Palmetto Bluffs i South Carolina, ett år efter parets borgliga ceremoni i New York.

Biebers – som bäst beskrivs som ett av kändisvärldens mest omtalade par – ses ofta hand i hand bärandes matchande outfits, vilket internet inte sällan brukar uppmärksamma.

Hailey och Justin Bieber i matchande parlooks

De har en tydlig stil båda två och trots att den nödvändigtvis inte är så liknande varandra – Hailey kör ofta en trendig look med kavaj, jeans och klänning som återkommande nyckelplagg, medan Justin ofta osar street wear med hoodies och vida byxor – så lyckas de ändå gång på gång få ihop lekfulla parlooks där den enas outfits rimmar väl med den andras. ELLE har samlat några av parets mest inspirerande stilögonblick hittills!

Annons

Dubbelt rosa

Hailey och Justin Bieber i Paris sommaren 2021.
Hailey och Justin Bieber i Paris, juni 2021.

På väg till en middag i Paris sommaren 2021 (under samma resa som den välkända träffen med presidenten Emmanuel Macron och hans fru Birgitte) kom paret i en rosa look. Haily bar en paljettklänning med lång ärm, matchande remsandaler och orange Bottega veneta-väska. Även Justin körde på färgstarkt med rosa hoodie från egna märket Drew.

Blått och vitt i Grekland

Hailey och Justin Bieber i matchande outfits i Grekland, juli 2021.
Hailey och Justin Bieber i Grekland, juli 2021.

Under en semesterresa till Mykonos i Grekland sågs paret iklädda (den passande) färgkombon blått och vitt.

Annons

Beige höstlook

Hailey och Justin Bieber i matchande outfits i London, december 2021.
Hailey och Justin Bieber i London, december 2021.

Under en London-resa i december 2021 postade Justin ett inlägg på Instagram med ett gäng bilder på när han och Hailey turistar i den brittiska huvudstaden iklädda matchande beige outfits. Hand i hand ser vi herr och fru Bieber i varsin kappa och sneakers. Hailey bär jeans från svenska Eytys, rock från Balenciaga och halsduk signerad Bottega Veneta. Justin ett par manchesterbyxor i lös passform, polotröja och mintblå mössa.

Date night-look

Hailey och Justin Bieber i matchande svart-grå look i London, december 2021.
Hailey och Justin Bieber i London, december 2021.

Under samma resa sågs paret lämna Kungliga Operan, även då i matchande outfits. Den här gången hade de bytt ut den beige tonen mot svart. Hailey bar en kort klänning med lång ärm från Acne Studios, tights från Wolford och slingbacks från Saint Laurent. Justin färgmatchade med en rutig oversize-kostym, vit t-shirt och silverkedja.

Annons

All in på monokromt

Hailey och Justin i varsin monokrom look i Paris, februari 2021.
Hailey och Justin i Paris, februari 2021.

Under Paris Fashion Week i februari 2021 sågs kärleksparet på gatorna iklädda varsin monokrom look. Hon i gult, han i blått. På fötterna matchade båda sin outfit med vita sneakers.

Lekfullt mönster

Hailey och Justin Bieber i matchande outfits i Beverly Hills, i augusti 2021.
Hailey och Justin Bieber i Beverly Hills, i augusti 2021.

På väg till en middag i Beverly Hills, i augusti 2021, gick paret all in på lekfullt mönster – och vi älskar varje detalj!

Annons

Dressat plus sneakers

Hailey och Justin Bieber i matchande dressad look i Beverly Hills, i augusti 2021.
Hailey och Justin Bieber i Beverly Hills, augusti 2021.

Ett par dagar senare än bilden ovan körde paret på klädkoden dressat + sneakers. Hailey bar ljusgrå oversize-kostym och Justin en svart look med skjorta. Båda två lät halsband bli pricken över i:et!

Midnattsblått plus sweatpants

Hailey och Justin i Los Angeles, februari 2022.
Hailey och Justin i Los Angeles, februari 2022.

För en Drake-konsert i LA i februari 2022 hade Hailey och Justin bytt ut den dressade klädkoden mot blått + sweatpants. Hon i långa byxor och midnattsblå sammetsbody och han i ett blått träningsset.

Annons

Klassiskt svart

Hailey och Justin Bieber i klassiskt svart på Met-galan 2021.
Hailey och Justin Bieber på Met-galan 2021.

Till Met-galan 2021 kom kärleksparet iklädda klassiskt svart. Haileys klänning är signerad Saint Laurent och halsbandet kommer från Tiffany & Co. Justin bar en svart kostym och sneakers från Drew.

Hot pink!

Hailey och Justin Bieber i matchande parlooks i Grekland, sommaren 2021.
Hailey och Justin Bieber i Grekland, sommaren 2021.

Under en kväll i Grekland sommaren 2021 sågs Hailey bära den här chockrosa klänningen med väska i samma färg. Justin matchade med strumpor i chockrosa och ett lekfullt set med shorts och skjorta. På fötterna bar de båda vita sneakers.

Annons

Stilrent beige

Hailey och Justin Bieber i matchande beige look i Los Angeles, augusti 2021.
Hailey och Justin Bieber i Los Angeles, augusti 2021.

I augusti 2021 sågs paret vara barnvakt åt Justins syskonbarn på gatorna i Los Angeles iklädda varsin beige look. Hailey bar en oversize-kavaj, jeansshorts och vita sneakers och Justin en beige skjorta, mörkblå byxor och sneakers.

Färgstarkt

Hailey och Justin Bieber i matchande looks i Beverly Hills, 2021.
Hailey och Justin Bieber i Beverly Hills, 2021.

På väg till en pasta-middag satsade paret på färgstarkt + svart. Hailey bar en lysande grön skjorta över ett linne och en kort kjol, medan Justin kom iklädd en chockrosa hoodie och svarta hängselbyxor.

Annons

Vida jeans

Hailey och Justin Bieber i matchande jeans i Los Angeles, i januari 2022.
Hailey och Justin Bieber i Los Angeles, i januari 2022.

Det verkar som att paret delar kärleken till ett par perfekta jeans. Och perfekta är vida, om vi ska tolka deras vanligaste outfits. Här i ett varsitt par vida jeans på gatorna i Bel Air i januari 2022.

Rutigt + lila = sant

Justin och Hailey Bieber i matchande looks Los Angeles, juli 2021.
Justin och Hailey Bieber i Los Angeles, juli 2021.

Biebers på gatorna i Los Angeles sommaren 2021. Hailey matchar Justins rutiga skjorta med en rutig hatt och Justin matchar Haileys lila väska med ett lila munskydd. Båda bär vida byxor och på fötterna har de vita sneakers.

Annons

Träningslook i orange och grått

Hailey och Justin Bieber i matchande outfits utanför en pilatesstudio i Los Angeles, 2020.
Hailey och Justin Bieber utanför en pilatesstudio i Los Angeles, 2020.

När det tränas, tränas det bäst i färgkombon orange och grått. Det är sedan gammalt!

Barbie och Ken

Hailey och Justin i matchande rosa looks i Beverly Hills, maj 2020.
Hailey och Justin i Beverly Hills, maj 2020.

Paret utanför deras hem i Beverly Hills i maj 2020, iklädda varsin rosa look som absolut för tankarna till Barbie och Ken.

Annons

Ren lyx

Hailey och Justin Bieber på Grammy Awards 2022.
Hailey och Justin Bieber på Grammy awards 2022.

Till Grammy awards 2022 kom paret iklädda varsin clean lyxlook. Hailey bar en axelbandslös sidenklänning i elfenbensvitt, från Saint Laurent och Justin matchande med en mycket överdimensionerad men ändå stilren, grå kostym från Balenciaga.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons