Gucci visar upp sina nya klockor med roliga memes

20 mar, 2017 
Du är inte ensam om att älska memes och tagga dina kompisar i dem. Nu har även modehuset Gucci hakat på hypen i sin senaste kampanj.
Annons

Guccis kampanj för märkets nya kollektion klockor, Le Marché Des Merveilles, är inte lik modehusets tidigare kampanjer. Många av bilderna är för visso precis lika eklektiska och coola som vi är vana att se Gucci, men kampanjen tar plats på social medier och i en alldeles ny kontext när det kommer till de lyxiga modehusens kampanjer.

På sitt Instagramkonto publicerar Gucci nämligen kampanjbilderna i form av memes. Det är Alessandro Michele, designer och creative director för Gucci, som själv har valt ut de kreativa personerna som fått skapa memes.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kampanjen har såklart sin egen hashtagg, #TFWGucci, vilket betyder ”That Feeling When Gucci”. Gucci förklarar i ett uttalande att designern länge varit intresserad av kulturen på internet, vilket syns i den udda kampanjen. Om Gucci har satt en ny reklamtrend för lyxmärken framöver återstår att se, men under tiden taggar vi gärna våra vänner i Guccis bilder.

Annons

Se några av Guccis memes här:

https://www.instagram.com/p/BR0JmTNll9X/

Annons
Innehåller annonslänkar