Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Gucci släpper exklusiv online-kollektion

28 jun, 2016 
AvJenny Fredriksson
Gucci-fans – lägg den 5 juli på minnet. Då släpps en superexklusiv online-kollektion som heter "Gucci Garden".
Annons

Guccis kreativa direktör Alessandro Michele fortsätter sitt segertåg och tar tillfället i akt att släppa minikollektionen Gucci Garden. Kollektionen består av ett nydesignat mönster som är en hyllning till Alessandro Michels nyskapande universum av prunkande blomster, fjärilar, humlor och nyckelpigor.

Höjdpunkterna i kollektionen är en retrosöt träningsjacka med matchande shorts och en gudomlig bomberjacka. Även den ursnygga sköna collagetröjan är en riktig kioskvältare som har alla ”nya” Guccisymbolerna.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Dessutom finns det tre olika varianter av den ljuvliga dionysosväskan med det prunkande Gucci garden-mönstret.

Kollektionen kommer bara att säljas online på gucci.com eller från ipads i guccibutikerna från och med den 5 juli – under begränsad tid.

Paketeringen kommer också att vara helt magisk med specialdesignade askar i rött, svart och rosa – tillsammans med rött silkespapper. Och som grädde på moset; söta band med gulliga stjärnor.

Annons

Du hittar våra favoriter från kollektionen i bildspelet.

Foto: Romain Mayoussier (Georgina May Jagger)

Annons