Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Golden globes 2024 – Klänningarna med extra allt

08 jan, 2024 
AvAmie Chorr
Golden globes 2024 – Klänningarna med extra allt
Golden Globe Awards 2024 har gått av stapeln! I går samlades de största namnen i Hollywood på Beverly Hilton för att hylla det bästa inom film och television under den 81:a upplagan av Golden Globe Awards. Ta ett djupdyp i klänningarna som stack ut!
Annons
Se looksen från Golden Globes 2024Brand logo
Se looksen från Golden Globes 2024

Efter förra årets långa skådespelar- och författarstrejker där röda mattorna minst sagt visade sig med tystad erbjöd Golden Globe Awards stjärnorna en chans att återvända till modestrålkastarljuset – och det gjorde de verkligen! Röda mattan flödade av högoktanig glamour, och kändisarna levererade bländande klänningar och gnistrande accessoarer.

På röda mattan var det fyra starka trender som tydligt stack ut: Paljetter, rött, vitt och böljande detaljer. Scrolla vidare och inspireras av Golden globe glam.

Annons

klänningarna som hade det lilla extra!

Med "Barbie" nominerad till fler Golden Globes än någon annan film i år var det ingen överraskning att dess stjärna Margot Robbie valde rosa – närmare bestämt en Armani-klänning inspirerad av den som bars av "Superstar Barbie"-dockan från 1977.

Margot Robbie i Giorgio armani

Oprah Winfrey nickade åt coming-of-age dramat "The Color Purple," som hon medproducerat, och bar en specialdesignad lila Louis Vuitton-klänning.

Annons

Andra stjärnor hade roligt med paljetter, glittrande detaljer och tyll. Och det fanns gott om genomskinliga tyger på display. Kate Beckinsales genomskinliga kjol hängde definitivt med i "inga byxor"-trenden, och Hannah Waddingham bar en genomskinlig spetsklänning från Suzanne Neville – en av flera eleganta svarta aftonklänningar som visades upp!

Annons
Natalie Portman i Dior
Taylor Swift i Gucci
Emma Stone i Louis vuitton
Annons
Julia Garner i Gucci
Naomi Watts i Fendi
America Ferrera i Dolce & Gabbana
Annons
Elizabeth Debicki i Dior
Emily Blunt i Sarah Burton
Issa Rae i Pamella Roland
Annons
Kate Beckinsale
Christina Ricci i Fendi
Carey Mulligan i Schiaparelli
Annons
Dua lipa i Schiaparelli
Jennifer Lopez i Nicole + Felicia Couture
Hunter schafer i Prada
Annons
Rosamund Pike i Dior
Hannah Waddingham i Suzanne Neville

Ingen av dessa färger var emellertid kvällens mest iögonfallande. Rött stal definitivt uppmärksamheten vid ingången till Beverly Hilton Hotel i LA. Från Florence Pughs skarlatröda Valentino-klänning till Heidi Klums volyminösa Sophie Couture-klänning. Även Selena Gomez i en röd klänning från Armani, Rachel Brosnahan i Sergio Hudson och Julianne Moore i en specialdesignad Bottega Veneta-klänning var med på trenden.

Heidi Klums i Sophie Couture
Rachel Brosnahan i Sergio Hudson
Selena Gomez i Armani
Florence Pugh i Valentino
Julianne Moore i Bottega Veneta

En hel del vitt gjorde också entré på röda mattan! Det är en trend som vi kommer att få se mycket av till våren – och självklart ville kändisarna få ett litet försprång på den här trenden.

Greta Lee i Loewe
Natasha Lyonne i Schiaparelli
Gillian Anderson i Gabriela Hearst
Cailee Spaeny i Miu miu
Camila Morrone i Givenchy
Riley Keough i Chanel

Foto: TT

Annons