Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Glittra på nyårsafton 2021 – modeprofilerna som inspirerar

23 nov, 2021 
Glitter och paljetter till nyårsafton 2021 – modeprofilerna inspirerar
Inspireras av modeprofilerna och satsa på glitter och paljetter till nyår. Inte övertygad? Vi har samlat tio looks som kommer få dig att hoppa i din mest reflekterande outfit på nolltid.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisbröllop 2021 – 10 par som gift sig i årBrand logo
Kändisbröllop 2021 – 10 par som gift sig i år

Det var väl ingen som blev särskilt förvånad när vi såg att en av hösten och vinterns stora trender 2021 skulle stavas glitter, silver och guld. Modehus som Givenchy, Valentino, Balmain och Chanel visade alla upp bling bling, gnistrande paljetter och skimrande metallic på catwalken inför den aktuella säsongen. Och vi är inte sena med att haka på. Efter den senaste tidens pandemi-outfits (jag talar givetvis om sweatshirt och leggings), instängda i hemmet är vi mer redo än någonsin att klä upp oss igen.

Annons

Vad passar då bättre än just glitter och paljetter? Två ord som så länge vi kan minnas har varit synonymt med nyårsafton. Dessutom är vi glada för allt som överhuvudtaget reflekterar något ljus just nu. Och det verkar som att fashionistas världen över håller med, för nu glittrar det likt nyårsfyrverkeri i var och varannan Instagram-post.

Glittrig inspiration till nyårsfesten 2021

Inte övertygad? Låt dig inspireras av modeprofilerna och satsa på en nyårslook helt i glitter à la Babba Rivera nedan, eller gör som Julie Sariñana och låt gnistrande detaljer göra jobbet.

Babba Rivera i gnistrande set från Rotate Birger Christensen.

Annons

Norska Annabel Rosendahl i byxa och topp som påminner om skimrande godispapper. Det bär hon tillsammans med blingbling till väska signerad Prada.

Lisa Ing Marinelli satsar på stickat med glitter från Dries Van Noten, plisserad metallickjol signerad Christopher Kane och väska från Prada.

Annons

Julie Sariñana låter skimrande detaljer sätta festtonen.

Min inre femåring älskar allt med den här looken. Tack Tiffany Hsu!

Annons

Vi har aldrig blivit så sugna på disco-looken som när vi såg den här bilden på svenska stylisten Hanna MW.

Darja Barannik i paljettkjol från Ellos.

Annons

Emeli Sindlev kombinerar glitter med vårens avklädda trend i paljettprydd nätklänning.

Aimee Song lyser upp i mörkret med gnistrande väska, skor och örhängen.

Annons

En av medgrundarna och creative director för Rotate Birger Christensen, Thora Valdimars, bär en av märkets färgsprakande paljettklänningar.

Foto: Instagram

Annons