Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Gina Tricots SKAM-tröjor tog nästan slut direkt – då kommer det nya till butikerna

15 feb, 2017 
Vill du visa upp din kärlek till Skam? Då får du skynda dig – de nya Skam-tröjorna har nästan sålt slut (men vi vet när det fylls på igen!).
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Skam-febern sitter i trots att vi befinner oss i en oviss väntan på nästa säsong. Nyligen släppte Weekday t-shirts med Skam-tryck och nu kommer det mer.

HÄR KAN DU BESTÄLLA HEM DE SNYGGASTE KLÄDERNA MED SKAM-TRYCK

ANNONS Gina Tricot har släppt fyra t-shirts med tryck från serien: en i vitt med texten ”Team Noora”, en i svart med texten ”Alt er love”, en i grått med texten ”Mennesker trenger mennesker” och en i vitt med texten ”Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.” T-shirtsen heter ”Chris”, precis som en av huvudkaraktärerna i serien, och kostar 99 kronor styck.

ANNONS KLICKA HEM DIN EGEN SKAM-TISCHA PÅ GINA TRICOT HÄR >

Den sistnämnda tröjan (som bär karaktären Nooras favoritcitat) har redan sålt slut online men när vi ringde upp ansvariga på Gina tricot så meddelar de att påfyllning, både i butik och online, sker under v 10.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Men fortfarande finns det kvar i vissa butiker så skynda fynda om du är ett Skam-fan.

Annons
skam2

ANNONS KÖP DEN HÄR >

skam3

ANNONS KÖP DEN HÄR >

skam1

ANNONS KÖP DEN HÄR >

Annons