Gillar du också bygelfritt? 5 bra skäl att välja en stretchbehå

Därför ska du välja en stretchbh.

Livet är för kort för att gå runt med obekväm behå! Här är flera anledningar att uppdatera plaggen du har närmast kroppen.
06 mars, 2018

Vissa dagar vill brösten ta en paus från en tajt behå. Kanske har du träningsvärk från ett tufft pass på gymmet, din PMS gör att det ömmar i svullna körtlar eller så har du haft på dig fel behå, som gjort att det uppstått skavsår. Vad är då skönare än att krypa in i en mjuk drömhållare helt utan sömmar?

Studier som Sloggi har gjort visar att ungefär 80 procent av alla kvinnor går runt i fel storlek på behån. Många använder obekväma underkläder dygnet runt utan att tänka på att de faktiskt kan byta. Men det behöver ju inte vara så.

Här är 5 anledningar att välja en behå med stretch

1. Du behöver slappna av.
Precis som att du (kanske?) svidar om till mysplagg på kvällar och helger så vill vi slå ett slag för att även  investera i mjukis-underkläder! Sann bekvämlighet är att helt glömma bort att du ens har något på dig. Lätt och lent – som en andra hud. Därför har Sloggi skapat kollektionen Zero Feel med extra mjukt tyg med 360 graders stretch. Det är ingen ersättare till sport-behån utan helt enkelt en comfy vardagsbehå som tar dig till casual mode på en sekund.

2. Du får ont av din vanliga behå.
Huvudvärk, illamående och stel nacke kan faktiskt vara kopplat till något så otippat som att du har en dålig behå på dig (om den sitter åt på fel ställen).

3. Du vill öva upp dina bröstmuskler.
Med en behå i stretch kan du känna dig bekväm samtidigt som brösten får ett bra stöd. Du ger också brösten en chans till att stärka sin muskulatur då brösten får jobba lite mer än i andra material.

4. Du har olika storlekar på dina bröst.
Om du har olika storlekar på dina båda bröst (vilket inte alls är ovanligt) kan det vara svårt att hitta kupor som sitter bra på båda sidor. Då kan det vara skönare och bättre med ett mjukt, stretchigt material.

5. Du vill helst inte sova utan behå.
Om du mot förmodan helst går till sängs med behå: välj en i stretch! Studier har visat att det gör det svårare både att somna och sova bra resten av natten om du bär en vanlig behå, eftersom den kan skava mot huden och kroppen inte får andas tillräckligt under lakanen.

Om Zero Feel-kollektionen:

Modellerna passar de flesta storlekar, även upp till E-kupa. Kollektionen finns att köpa i utvalda butiker i Sverige och släpps i mars (2018). Underkläderna finns i modellerna topp (stl S-XL), bralette (stl XS-L) och hipster (S-XL), och kommer i färgerna svart, grå och rosa tillsammans med sommarfärgerna laguna, deep blue sea, pink grapefruit jam och lovely orange.

Läs mer om plaggen här >

Zero Feel-modellen top i färgen pink grapefruit jam, 349 kr.

Zero Feel-modellen top i färgen laguna, 349 kr.

Zero Feel-modellen top i färgen lovely orange, 349 kr.