Gigi Hadid om senaste Tommy-släppet: "Vi har kombinerat motorsport med min personliga stil"

I februari presenterar Tommy Hilfiger sin fjärde TommyxGigi-kollektion tillsammans med modellen Gigi Hadid. "Vi har inspirerats av fart och racing inför våren, säger Gigi Hadid i en intervju inför släppet.
31 januari, 2018

Tommy Hilfigers vårkollektion är inspirerad av Tommys kärlek till motorsport och Gigis fartfyllda liv. Kollektionens färgerna går i rött, vitt och blått. Det är sportig samling med oversizade ytterplagg, skräddarsydda jeans samt klänningar i läder och silke.

Kollektionen blir Gigi Hadids fjärde samling för märket. Hon berättar om den nya kollektionen några veckor innan släppet.

Vad inspirerade dig inför den fjärde TommyXGigi-kollektion?

När vi skulle göra den här vårkollektionen inspirerades vi av fart och racing. Vi har kombinerat Tommys kärlek till motorsport med min personliga twist på athleisure-stil. Den starka, självsäkra och moderna ”Tommy-tjejen” var med oss i tanken under hela designprocessen.

Vilka är dina favoritplagg från kollektionen? 

– Jag älskar personligen hur windbreakerjackorna blev. Jag är även nöjd med plaggens former och deras förmåga att bäras som ett funktionellt fashion-uttalande.

Hur är din roll som co-designer på Tommy Hilfiger?

– Tommy är en fantastisk mentor och vi har så roligt tillsammans när vi skapar våra kollektioner. Jag har lärt mig så mycket om vikten av att utföra bra design!

Se alla plagg från kollektionen nedan.

Kollektionen släpps i butik och online 25 februari. 

LÄS OCKSÅ:

Gigi Hadid och Tommy Hilfiger tar hypade Tommyland till London

Se när Gigi Hadid gör plankan – och hatar det lika mycket som du gör

Gigi Hadid fotar Versaces Versus nya kampanj – och pojkvännen Zayn Malik står modell