Giambattista Valli x H&M släpper kändiskampanj – se bilderna här

Giambattista Valli x H&M Kendall Jenner

H&M släpper nu kampanjbilderna från sin kommande kollektion med Giambattista Valli. Både Kendall Jenner och Chiara Ferragni syns på bilderna. Och wow! Se den snygga kampanjen här!
17 oktober, 2019

Det närmar sig för släppet av H&M:s efterlängtade kollektion ihop med den italienska designern Giambattista Valli. Den 7 november landar kollektionen i utvalda butiker världen över och online.

Samarbetet avslöjades redan under årets amfAR-gala i Cannes när en exklusiv förhandskollektion släpptes. På röda mattan bars den upp av kändisar som Kendall Jenner, Chiara Ferragni och Ross Lynch. De unika plaggen släpptes i utvalda butiker den 25 maj.

Så ser kollektionen ut

Den stora huvudkollektionen som släpps i november innehåller en mängd plagg – allt från klänningar till kavajer, byxor, kjolar, hoodies och t-shirts med print. Giambattista Vallis klassiska volanger får ta plats hos många av klänningarna. I detaljerna syns ofta blommor, paljetter och pussmunnar.

Hos de kortare klänningarna syns markerade midjor och ofta är smycken inkorporerade i själva plagget. Som kontrast mot kollektionens volanger presenteras även flera skräddade silhuetter.

Även accessoarer som solglasögon och smycken släpps. Och skor!

Kendall Jenner och Chiara Ferragni

Bilder på alla plaggen är redan släppta. Men nu släpps den stora kampanjen som även den frontas av en rad kändisar. Bilderna är tagna av fotoduon Mert och Marcus på platser i Rom, Giambattista Vallis hemstad.

Tanken är att visa upp plaggen i eleganta miljöer där alla detaljer framhävs. Ett fun fact är att Giambattista Valli själv anser att endast halva jobbet med ett plagg görs i ateljén. Den andra halvan är upp till bäraren av plagget att leverera med just sin personlighet.

På kampanjbilderna syns Kendall Jenner i den röda omtalade klänningen. Även Chiara Ferragni, Clara 3000, , H.E.R, Luka Isaac, Chris Lee och Cameron Monaghan syns på de vackra bilderna. Vi säger bara wow!

Se bilderna här:

Foto: H&M/Mert och Marcus

LÄS MER:

H&M i samarbete med Giambattista Valli – se alla plagg!

Kendall Jenner premiärvisar Giambattista Valli x H&M i Cannes

H&Ms nya designsamarbete avslöjat – italienska designern blir nya partnern!