Så ser våren ut för Giambattista valli – Paris Fashion week

Giambattista Vallis SS22.

Följ med in i Giambattista Vallis drömska värld där sensualitet och femininitet står i fokus. Upptäck hela kollektionen och visningen direkt från modeveckan i Paris!
05 oktober, 2021
0:47

Efter reklamen: 6 kändisar som gått osminkade på röda mattan

(0:47)

Slå på ljud

Paris Fashion Week lystes återigen upp av Giambattista Vallis volang och tylldrömmar. Visningen höll denna gång till i ett museum – Musée d'Art Moderne de Paris, en vit sal klädd i konst – bland annat Picabias som är en av Vallis favoriter. SS22-kollektionen bjuder på ljusa vårkulörer i härliga pasteller där de sensuella silhuetterna speglar romantik och femininitet.

– Jag gillar den fria känslan och tanken på en ny feminism där tjejer har makten över att vara tjejer, i klackar och T-shirts, nästan nakna, fria att vara sig själva och inte dolda, berättar Giambattista Valli inför visningen.

En kollektion i Vallis drömlika modeuttryck

Publiken sitter nära och modellerna sveper sig fram till visningens poppiga musik. Vi blickar mot en säsong i kortkort och sockersött, sensuella maxiklänningar med hög slits iklädda drömska volanger – om Valli får säga sitt! Med transparenta tyger i blommiga mönster, runda urringningar och cut out-detaljer lyfter kollektionen fram kvinnans sensuella former. Visningen toppas med voluminösa klänningar i spets, fjädrar och tyll designade i Giambattista Vallis drömlika modeuttryck.

SE HELA VISNINGEN HÄR:

Giambattista Vallis SS22:

Som pricken över i:et toppas kollektionen med en klick av 60-tal med en rödrosa miniklänning som vi absolut lägger på minnet.

Foto: Imaxtree