Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Giambattista Valli HAUTE COUTURE 2021/2022 – EN tylldröm

06 jul, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
GIAMBATTISTA VALLI HAUTE COUTURE 2021/2022
Giambattista Valli presenterade igår sin Haute Couture för höst- och vintersäsongen 2021/22, där vi möttes av tylldrömmar i sagolika kulörer. ELLE tar dig med in i Vallis drömska värld och ger dig alla 42 looks från visningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Behind the scenes – se när Sabina Ddumba plåtas för ELLEBrand logo
TV: Behind the scenes – se när Sabina Ddumba plåtas för ELLE

Det italienska modehuset Giambattista Valli presenterade sin höst/vinter Haute Couture 2021/22 igår den 5 Juli. Visningen spelades in vid byggnaden som tidigare var huvudkontoret för det kommunistiska partiet i Paris. En visning där den franska idylliska miljön möter böljande betong i Oscar Niemeyer's arkitektur som sedan toppas av tylldrömmar i pasteller. Till en ny twist av Mozarts Lacrimosa får vi följa med in i Vallis dramatiska men drömska värld.

Annons

"Couture handlar om fantasi"

Denna kollektion får oss alla att drömma om en egen ljuvlig coutureskapelse. Vi ser allt från den mer subtila klänningen i klassiska toner som svart och vitt, till den maffiga chiffongklänningen i pastell-och färgstarka kulörer – som inte lämnar någon oberörd! Som pricken över i:et har modellerna peruker med satinband – likt en docka, och futuristiska fjäderfrisyrer som matchar det sagolika. "Couture handlar om fantasi" beskriver Valli.

Visst blir man nyfiken på kollektionen? Därför har vi samlat alla 42 looks från visningen. Med drömska siluetter i härliga kulörer välkomnar vi er till Giambattista Valli Haute Couture 2021/2022. Se hela visningen här – scrolla ner och njut!

GIAMBATTISTA VALLI HAUTE COUTURE 2021/2022

Kollektionen:

Valli bjuder även på Haute Couture - skräddarsydda kostymer till herr.
Courtesy of Press Office
Annons