Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Ganni i designsamarbete med Diemme – se skorna här

07 aug, 2018 
AvJenny Grundemark
Ganni Diemme designsamarbete
Det hajpade danska modehuset Ganni släpper skokollektion tillsammans med italienska Diemme. Se skorna som släpps i butikerna nu i augusti.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Italienska Diemme är kända för sina handgjorda och funktionella skor samt sina designsamarbeten med bland andra Bottega Veneta, Chanel och Maison Martin Margiela. Tillsammans med det danska modehuset Ganni har de nu tagit fram en outdoorkollektion bestående av två kängor och två sneakers med robust vibram-sula. Feminint och funktionellt med ett urbant uttryck är ledorden.

– Bröderna Signors kunskap (Diemmes grundare reds. anm.) och känsla för hantverket genomsyrar allt de gör. Samtidigt som Ganni kan bidra med en modern twist på det traditionella, säger Gannis chefsdesigner Ditte Reffstrup i ett pressmeddelande.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Färgskalan går i sobert vitt och hasselnöt. Skorna visades för första gången under Gannis FW18-visning och finns tillgängliga i början av augusti.

Sportiga modellen Iris Sneaker kostar 3 149 kr.
Annons

 

Annons
Kängan Sarai boots kostar 3 799 kr.

LÄS OCKSÅ:

Ganni om höstkollektionen: ”Det stora temat för hösten 2018 är änglar

ARKETS designchef om stilikoner, framtiden och drömbutiken

Annons