Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Ganni designar exklusiva vårskor för MyTheresa

15 feb, 2016 
AvJenny Fredriksson
Vårt danska favoritmärke Ganni har designat två par sneakers till shoppingsidan MyTheresa. Skorna lanseras på modejätten i februari.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Skorna som Ganni designat är två par platå-sneakers. Modellen kommer i en limiterad upplaga. Skorna finns i svart och mörkblått. Prislappen landar på 2 900 kr.

Det är självklart stort för Ganni att hamna i det prestigfyllda nätshoppen som har ett otroligt exklusivt utbud. Men man får inte glömma att Ganni också fyller en viktig funktion – märket är otroligt trendsäkert och levererar lättburna och coola plagg för ett bra pris.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Ganni grundades år 2000 i Köpenhamn och har snabbt seglat upp som ett perfekt märke för att fylla glappet mellan high street och high fashion.  Creative director Ditte Reffstrup har alltid en unik take på trender och kör sitt eget race. Vilket vi älskar. Go Ganni!

Se de två skomodellerna nedan:

Läs också: De snyggaste looksen från Copenhagens FW

Bilder: Copenhagens fashion week

 

Annons