Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Gå på Givenchys visning gratis – och sitt bredvid Kim och Kanye

02 sep, 2015 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Har du alltid velat gå på en riktig modevisning? Älskar du Riccardo Tisci? Skulle du tycka att det vore kul att sitta bredvid Kim och Kanye när Givenchy visar i New York? I så fall ska du läsa vidare här. 

Redan i juni uttalade sig Riccardo Tisci och sa att han skulle bjuda på något alldeles extra när vår– och sommarkollektionerna för 2016 skulle visas. Lägligt nog har han även flyttat visningen från Paris till New York. Han berättade även att visningen skulle bli ”väldigt intressant” och att han anlitat performance artisten Marina Abramovic för att regissera den. Ännu mer intressant blev det när han nu bjudit in oss alla att komma på visningen!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Enligt wwd.com står 1 200 platser på Givenchys visning till förfogande för helt ”vanliga” människor. Dvs inte superkändisar, designerkompisar och när vänner. De 1 200 platserna kommer att ger till vem som helst samt till ett antal modestudenter som kommer att få sitta sida vid sida med kändisar och Givenchy-fans som Kim Kardashian West, Katy Perry och Amanda Seyfried (kommer Amandas hund Finn att få följa med på visning?).

Wwd skriver också att Tisci samarbetar med staden New York kring eventet och att biljetterna kommer att släppas på en hemlig hemsida som kommer att offentliggöras den 1 september kl 10. Sidan där man kan registrera sig ska gå att hitta via Givenchy, NYCgo, CFDA och KCD:s sociala medier-kanaler.

Och förresten, sa vi att biljetterna är gratis? Ännu en anledning till att vara lite ledsna över att vi inte bor i New York…

Foto Stella pictures

Annons