Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Frida Gustavssons kommentar om kroppsideal på Instagram är det bästa vi läst

02 feb, 2016 
AvLisa Segerson
Instagram är ett forum till för att publicera härliga bilder och inspirera andra. Men tyvärr så är det inte ovanligt att negativa kommentarer och näthat även äger rum. Tur att det finns inspirerande och starka förebilder som visar hur man bästa hanterar detta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I går fick ELLEs omslagsmodell Frida Gustavsson en negativ kommentar riktad mot sin kroppsform på Instagram. Och underbara Frida svarade självklart med den bästa kommentaren vi skådat på länge.

Modellen svarade med en text som bland annat tar upp faktan om att ingen människa borde kommentera en kvinnas kropp eller sätta osunda och ohälsosamma ideal. Frida skriver även att det finns en stor problematik med dessa typer av kommentarer och att alla borde sprida kärlek i stället för att dra ner varandra.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Frida publicerade sitt svar på sin Instagram, ett konto som har över 144 000 följare. Frida Gustavsson tar helt enkelt hem den matchen rätt lätt. You go girl!

Se hennes exakta svar här nedan:

Läs också: Mark Zuckerbergs svar på den här kommentaren är perfekt

Annons