Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Från bal till bröllop: Kronprinsessan Victorias 87 vackraste klänningar genom tiderna

14 jul, 2016 
AvAxel Scholtze
Vi har valt ut våra 88 favoritklänningar från kronprinsessans liv – från tonåren upp till i dag!
Annons

Som ni säkert redan vet så älskar vi på ELLE våra fantastiska prinsessor – och drottning Silva så klart. De har alla tydligt egna stilar och väldigt intresserade av modebranschen – så mycket att de väldigt ofta bär svenskt mode och gör allt för att kunna främja den.

Kronprinsessan Victoria har stått i fronten – hennes engagemang för svenskt mode är unikt. Hon har burit märken som H&M, Hunkydory, AltewaiSaome, By Malina, Acne Studios och Mayla.

För att fira kronprinsessan födelsedag extra mycket har vi samlat ihop en riktigt godispåse till er, ett potpurri av Victorias absolut finaste looks genom åren. Flera bilder har ni garanterat sett – men vi kan lova er en hel del oväntad överraskningar. Tonårsstilen, 90-talet och alla fantastiska Nobel-klänningar – är ni redo?

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Klicka in i bildspelet nedan för att få se hela 88 (!) fantastiska looks!

Foto All Over Press

Annons