Första tjuvtitten på ARKETs kommande kollektion

Första tjuvtitten på ARKETs kommande kollektion

Hösten 2017 lanserar H&M ett helt nytt varumärke. Märket går under namnet ARKET och kommer att erbjuda enkla och tidlösa kollektioner för män, kvinnor och barn, accessoarer samt ett utvalt sortiment till hemmet. Nu får vi en tjuvtitt på den första kollektionen.
02 juni, 2017

– ARKET kommer att erbjuda enkla och tidlösa kollektioner för män, kvinnor och barn, accessoarer samt ett utvalt sortiment till hemmet. Varumärket inriktar sig på kvalitet samt tidlös och funktionell design, har H&Ms vd Karl-Johan Persson tidigare berättat.

Han fortsätter:

– Det kommer att finnas produkter i ett brett prisspann, dock i ett något högre prissegment än H&M, med betoning på material, funktion och passform. Sortimentet kompletteras av utvalda produkter från externa varumärken.

LÄS OCKSÅ: ALLT OM H&M:S NYA MÄRKE ARKET

Den första butiken kommer att öppnas i London. I samma veva satsar man på onlinehandel i 18 europeiska länder. Därefter ska ARKET-butiker öppnas i Bryssel, Köpenhamn och München.

Nu får vi en första tjuvtitt på den kommande kollektionen.

Bilderna på kollektionen vill belysa ARKETs arkiv-tanke – plagg som är lätta att referera till och hitta om och om igen tack vare produktkodsindelningen.

Foto ARKET