Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Första tjuvtitten på ARKETs kommande kollektion

02 jun, 2017 
AvJohanna Lejon
Hösten 2017 lanserar H&M ett helt nytt varumärke. Märket går under namnet ARKET och kommer att erbjuda enkla och tidlösa kollektioner för män, kvinnor och barn, accessoarer samt ett utvalt sortiment till hemmet. Nu får vi en tjuvtitt på den första kollektionen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

– ARKET kommer att erbjuda enkla och tidlösa kollektioner för män, kvinnor och barn, accessoarer samt ett utvalt sortiment till hemmet. Varumärket inriktar sig på kvalitet samt tidlös och funktionell design, har H&Ms vd Karl-Johan Persson tidigare berättat.

Han fortsätter:

– Det kommer att finnas produkter i ett brett prisspann, dock i ett något högre prissegment än H&M, med betoning på material, funktion och passform. Sortimentet kompletteras av utvalda produkter från externa varumärken.

LÄS OCKSÅ: ALLT OM H&M:S NYA MÄRKE ARKET

Den första butiken kommer att öppnas i London. I samma veva satsar man på onlinehandel i 18 europeiska länder. Därefter ska ARKET-butiker öppnas i Bryssel, Köpenhamn och München.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Nu får vi en första tjuvtitt på den kommande kollektionen.

Bilderna på kollektionen vill belysa ARKETs arkiv-tanke – plagg som är lätta att referera till och hitta om och om igen tack vare produktkodsindelningen.

Foto ARKET

Annons