Filippa K bjuder in alla till vernissage under Stockholm Fashion Week

Filippa K har låtit fotografen Julia Hetta och designern Åsa Stenerhag gestalta hennes AW16 genom olika illustrationer. Under Stockholm Fashion Week presenteras verken, tillsammans med utvalda herr- och damplaggen från Filippa K.
25 januari, 2016

Alla är välkomna till Filippa K:s vernissage. Den 3 februari äger utställningen rum på Floragatan 13 i Stockholm. Fashion week forsätter demokratiseras då vernissagen och är öppen för allmänheten. Syftet, menar modehuset, är att engagera och involvera sina kunder och allmänheten. Filippa K:s kreativa chef Nina Bogstedt och herrdesigner Alexander Schaper kommer att vara på plats för att prata om samarbetet och kollektionen.

– I denna uttrycksform skapar vi ett samspel mellan vår minimalistiska design och en monokrom, abstrakt värld i en artistisk föreställning. Vi låter även fler betrakta höstens kollektion i ett tidigt stadie genom att bjuda in till en öppen vernissage, säger Nina Bogstedt, Creative Director på Filippa K.

Utställningen kommer vara öppen mellan 12.00 till 19:00 och visar 5 verk i form av 25 fotografier och 10 illustrationer.

Läs också: Se Ida klamborns AW16 från front row genom Virtual reality

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: