Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Moderedaktörens val – 11 plagg jag vill bära på vinterns fester

24 nov, 2023 
AvCecilia Persson
AvAmie Chorr
Moderedaktörens val – 11 trendiga köp som är perfekta till säsongens fester
ELLEs moderedaktör Amie Chorr bjuder på festlig inspiration och listar de bästa köpen till festgarderoben som prickar in vinterns trender.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Omar Rudberg om OMR BeautyBrand logo
Omar Rudberg om OMR Beauty

Den stora festsäsongen närmar sig med stormsteg – jul och nyår är runt hörnet och det är dags för allt från härliga middagar och AW:s till festnätter.

– Inför de kommande festligheterna kommer jag svepa in mig i en mängd sammet, utmana kylan med minikjolar (jag kommer definitivt att lagra upp med strumpbyxor i hög denier), addera färgklickar för att höja looks, samt inkludera både den klassiska lilla svarta och inslag av vitt.

outfits till festerna i vinter.

Festkläder dam – trendiga köp vintern 2023

På catwalks världen över kryllade det av skräddat, markerade silhuetter, dova färger och metallic. Spana mina favoriter till säsongens fester.

Annons

Sammetskavaj och grön minikjol

Cos
Sammetskavaj
Köp kavajen här!ReklamlänkDen klassiska sammetskavajen utgör en hörnsten i den festliga garderoben. Denna svarta kavaj är skapad av en lyxig blandning av mullbärssilke och är experttillverkad med enkelsprund, skarpa peakslag och en slits för att förhindra veck när du sitter. Styla den med den gröna kjolen och jag spår succé.
Minikjol i högglansig satin
Köp kjolen här!ReklamlänkGe fest-säsongens outfits en imponerande inramning med denna minikjol. Den är tillverkad av grön satin och har en design med toppsöm längs framsidan för subtil struktur. Komplettera looken med ett par svarta strumpbyxor i tjockare denier och spetsiga taxklackar.

Het duo

HM
Trikåtopp med scarf
Köp toppen här!ReklamlänkEn croppad, figurnära topp med ståkrage och stort, dekorativ metallspänne fram och en bred, fastsydd scarf för en dramatisk, glamorös touch. Tillverkad i mjuk trikå med lyster. Dold dragkedja samt knäppning med hyska och hake bak. Lång puffärm.
Trikåkjol med spänne
Köp kjolen härReklamlänkEn vadlång, figurnära kjol med dubblerad, V-formad infällning i midjan med stort, dekorativt metallspänne fram och ett brett, fastsytt band framför en dramatisk, glamorös touch. Tillverkad i mjuk trikå med lyster. Fastsydd omlott fram med hög slits i ena sidan av det innersta lagret. Dold dragkedja och knäppning med hyska och hake bak. Rynkad söm vid stussen och asymmetrisk kant nedtill bak.
Annons

Bustier och minikjol i sammet

Arket
Off shoulder bustier i sammet
Köp bustiern här! ReklamlänkBustier i sammet med krinklade ärmar. En figurnära modell i stretchig bomull med dold dragkedja och smocksöm bak.
Omlottkjol i sammet
Köp kjolen här!ReklamlänkOmlottkjol i sammet av stretchig bomull. Fodrad med rak passform och normalhög midja. Dold knäppning i sidan.
Annons

Kavaj och långkjol i läderimitation

HM
Kavaj i läder
Köp kavajen här!ReklamlänkEn figurnära, enkelknäppt kavaj i ytbehandlad, vävd kvalitet med spetsigt slag och en knapp fram. Kavajen har axelvaddar, passpoalerade framfickor och enkelt sprund bak. Fodrad.
Läderkjol
Köp kjolen här!ReklamlänkEn vadlång, A-linjeskuren kjol i ytbehandlad kvalitet med synliga sömmar. Kjolen har dold dragkedja och knäppning med hyska och hake i ena sidan samt formande insnitt bak. Fodrad.

Bekvämt men chict

Stylein
Svart klänning
Köp klänningen här!ReklamlänkKlänning i en kort, halvt åtsittande design och en vacker krage, tunna axelvaddar och utsvängda ärmar i full längd med en dragkedja i vänster sidsöm för enkel stängning. Den är tillverkad i lätt skötta krêppkvalitet och passar perfekt med ett par knähöga stövlar på kvällen.
Kjol med spetskant
Köp kjolen här!Reklamlänkfunkar även fint att matcha ihop med denna kjol i en rak, halvt åtsittande form och en bred elastisk midjeresår för en bekväm passform. Den är designad med en smickrande vriden framparti och en hög sidoslits på vänster sida med spetskanter. Dold dragkedja i vänster sidsöm för en stängning som ger en ultimat minimalistisk och elegant look, idealisk för festliga ögonblick.
Annons

Elegant vitt

Twist and Tango
Vit bustier
Köp bustiern här! ReklamlänkGör ett starkt intryck på vilken fest som helst med denna vita bustier i satin. Den har en smidig silhuett, dragkedja bak och är helt fodrad. Denna bustier är det perfekta tillskottet till din festgarderob.
Vita byxor
Köp byxorna här!ReklamlänkMatcha bustiern med dessa byxor! Även dem i satin med raka ben, sidofickor och passpoalfickor bak. Perfekta för att klä upp eller ner, dessa byxor kommer definitivt att dra blickarna till sig vart du än går.

Lilla svarta + knähöga klackar

Cos
Svart klänning
Köp klänningen här!ReklamlänkDenna klänning formad för en slimmad passform som förstärks av detaljer med krokvaddering vid bysten, vilket vidgar sig till en kjol med lådveck. Designdetaljer inkluderar den rena rundhalsen och ärmlös silhuett som möjliggör för lager-på-lager looks.
Knähöga klackar
Köp skorna här!ReklamlänkMatcha ihop med ett par stövlar som kommer att vara en långvarig investering i din garderob. Bre exempel är dessa knähöga klackar designade med spetsiga tår, läderklädda bananklackar och en något bredare form runt vaden. De vilar på dämpade inläggssulor för att säkerställa att de är bekväma att bära hela dagen.
Annons

Långklänning och vida byxor

HM
Draperad trikåklänning
Köp klänningen här!ReklamlänkEn figurnära klänning i stretchig trikå med lätt lyster. Klänningen har asymmetrisk ringning och rynk i ena sidan för en draperad effekt. Lång ärm med sprund vid ärmslut och rakt skuren nederkant med slits i ena sidan.
Vida byxor
Köp byxorna här!ReklamlänkEtt par dressade byxor i vävd kvalitet. Byxorna har hög midja, gylf med dragkedja och dold knapp samt knäppning med hyska och hake. Snedställda sidfickor, stolpfickor bak och vida, raka ben. Lagda veck upptill samt pressveck fram och bak.

Grön-glittrigt set

Cos
Grön bandeau-topp
Köp toppen här!ReklamlänkBandeau-toppen har en texturerad söm som ger den ett lätt rynkat utseende och är fläckad med metalliskt garn som subtilt fångar ljuset. Skapa illusionen av en klänning genom att styla den med den matchande pennkjolen.
Grön pennkjol
Köp kjolen här!ReklamlänkSkapa illusionen av en klänning genom att styla den med den matchande pennkjolen.
Annons

Topp och midikjol i ullblanding

Cos
Beige topp i ullblanding
Köp toppen här!ReklamlänkDenna topp är skuren för en slimmad passform som framhäver formen och ytterligare definieras av formande sömmar och sömmar framtill och baktill. Matcha ihop med midi-kjolen.
Midikjol i ullblanding
Köp kjolen här!ReklamlänkMidi-kjolen kommer att stå sig över tiden i din garderob. Den är cirkelskuren för en volyminös silhuett och är förfinad med djupa veck.

Lyxigt set

Stylein
Kavaj i kreppmaterial
Köp kavajen härReklamlänkKavaj med en kantig siluett och en iögonfallande samlingsdetalj kring midjan som ger den en feminin touch. Den är helt fodrad med osynliga 3-stegs knappar för stängning. Den har en rundad halsringning, ärmlängd ner till handleden och fickor i sidsömmarna. Den är tillverkad lätt krêpp-material med glänsande tyg.
Minikjol i krepp
Köp kjolen här!ReklamlänkMinikjol i glansig krêpp med en smickrande vridning framtill – med en hög slits under vridningen. Dold dragkedja i vänster sidsöm för en sömlös stängning och är helt fodrad.
Annons

Foto: Launchmetrics.com/spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons