Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Glamoröst 70-tal när Fendi Intar milano fashion week

23 sep, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Fendi SS22 Milano fashion week
Modeveckan i Milano är igång med ett fullspäckat schema. Fendi bjuder på glammiga silhuetter inför våren- och sommaren 2022 – se hela kollektionen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 5 back to work outfits att inspireras av i höstBrand logo
TV: Se 5 back to work outfits att inspireras av i höst

Efter ett fång av inspirerande visningar i härliga London går vi nu vidare till ett efterlängtat Milano. Modeveckan har äntligen väckts till liv efter att ha stått på paus sedan februari 2020, och som en av de första att starta modeveckan blickar vi till modehuset Fendi.

Inspiration hämtad från ett moderiktigt och glamoröst 70-tal

Kim Jones tar oss för säsongen med tillbaka till ett färgglatt 70-tal där vi blickar mot en glamorös kollektion i en moderiktig anda. Visningen var Kim Jones första fysiska-visning och stålkastarna var riktade mot alla starka kvinnor runt om i världen men kollektionen var även en hyllning till Fendis uppkomst.

Annons

– Mitt Fendi är en multigeneration. Det är för alla olika sorters kvinnor – alla som vill må bra i sig själva. Lopez-kvinnan och Fendi-kvinnan har auktoritet; hon är något extra och sin egen, reflekterar Kim Jones i ett pressmeddelande från modehuset.

Se hela visningen här:

50-FEndi looks från visningen i Milano:

Annons

Foto: Imaxtree

TV: Designerdrinken 2021 – se det härliga minglet härBrand logo
TV: Designerdrinken 2021 – se det härliga minglet här

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons