Fashion Week Sthlm: Alla looks från House of Dagmar AW18

22 jan, 2018 
AvJohanna Lejon
Under måndagen visade House of Dagmar upp sin kommande kollektion i Dusty Decos lokaler. Kollektionen beskrivs som "eklektisk, feminin och fylld av kontraster i materialval".
Annons

– Vi lever i en förändringarnas tid där människor flyttar på sig, kulturer mixas och vi kände behovet av att gå tillbaka till våra rötter. Vad jag vill visa med kollektionen är att olikheter attraherar och knyter oss samman, berättar Kristina Tjäder från House of Dagmar för ELLE om Dagmars AW18-kollektion.

Kollektionen är eklektisk, feminin och fylld med kontraster i materialval. Siluetten är, stundtals, överdriven.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Fokus ligger på stickat med influencer av punk och folklore. Det finns många favoriter i den här kollektionen, men en av dem är en svartvit oversized kappa i twill, en klänning i stickad brokad och ett set i brokad tyg, berättar Kristina Tjäder.

Se bilderna från visningen på Dusty Deco.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

LÄS OCKSÅ:

Fashion week Sthlm: Alla looks från Ida Klamborn AW18

Annons