Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Fashion Week: AltewaiSaome SS16!

27 aug, 2015 
AvAxel Scholtze
Annons

Modeveckans nästa sista visning var AltewaiSaome – en visning man varje säsong alltid har höga förväntningar på. Randa och Natalia tog det ett steg längre denna säsong och överlevererade.

AltewaiSaome är fortfarande ett relativt ungt märke men som redan vunnit två priser på ELLE-galan (Årets nykomling 2012 och årets designer 2014). Det är en fröjd att se deras visningar och framförallt utvecklingen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

I går kväll höll de en intim visning på Bukowskis till tonerna av Michael Jacksons hits. En genomgående trend i kollektionen var de asymmetriskt skurna plaggen i slinkiga och tunna material – de perfekta plaggen för en ljummen sommar i Sverige. En glad överraskning var deras fokus på denim som förutom culottes fanns som klänning, jacka och topp. Så klart innehöll plaggen flera detaljer, vilket är deras specialité – cut-outs, paljetter, bärnstensliknande stenar och sportiga snören på oväntade ställen. Modernt, nytänkande och framförallt så himla snyggt – varför ska vi behöva vänta ett år på dessa plagg? Vill ha NU.

Foto Mathias Nordgren

Annons