Nu är vårens stora modeauktion på Bukowskis tillbaka

Detta är vårens modeauktion från Bukowskis.

Nu är Bukowskis modeauktion Fashion tillbaka med ett nytt kurerat och handplockat urval med det bästa av vintage fashion från de mest eftersökta designers.
14 mars, 2018

Denna vår har Bukowskis fått in ett urval av sällsynta vintageväskor, där en Gucci-väska från tidigt 60-tal bara är ett exempel på en av auktionens många höjdpunkter, tillsammans med oerhört sällsynta väskor från märken så som Miu Miu, Chanel och Hermes.

– Då vi idag gärna tar inspiration från det förflutna finns det en stor efterfrågan på vintage och därför känns det både roligt och rätt i tiden att kunna erbjuda våra kunder unika och sällsynta objekt, som känns lika moderiktiga och rätt att bära idag som när de designades, säger Malin Sveholm, specialist fashion, Bukowskis.

Auktionen, som går live på bukowskis.com den 16 mars och avslutas den 26-27 mars, innehåller ikoniska väskor och accessoarer från de mest prestigefyllda internationella modehusen, så som Hermès, Chanel, Louis Vuitton, Céline och Chloé.

Bukowskis kan även presenterar en större samling om hela 70 stycken vintagesjalar från Hermes, inlämnade från samma internationella samlare som sålde delar av sin samling under höstens auktion.

Hållbart och bra kvalité

Handla hållbart är många av de värderingar som hålls högt idag, där Bukowskis genom auktionen uppmuntrar till att skapa en personlig stil där konsumtion är underbyggt av kvalitet och fantastiskt hantverk.

– Jag är oerhört entusiastisk över vad vårens auktion har att bjuda på, då utbudet är mer kurerat än någonsin och innehåller rariteter som även framåt kommer betinga ett högt andrahandsvärde, säger Johanna Fock, specialist fashion, Bukowskis

Fullständig katalog publiceras på bukowskis.com den 16 mars. Auktionen avslutas online 26-27 mars. Visning hålls den 22-25 mars, Bukowskis, Berzelii Park 1, Stockholm. Auktion 26-27 mars på www.bukowskis.com