Mary Kate och Ashley Olsen designar tre kollektioner för Bik Bok

13 apr, 2013 
AvLisa Arnell
Annons

Som första svenska media kan vi berätta att Bik Bok i höst kommer att släppa ett tredelat samarbete med designerduon och stilikonerna Mary Kate och Ashley Olsen. Tidigare har kedjan samarbetat med bland andra Whitney Port och Dyrberg/Kern.

De amerikanska tvillingsystrarna slog igenom som skådespelerskor i tv-serien Huset fullt och har därefter lagt till en rad långfilmer på sitt cv. I dag är de lika mycket designers och stilikoner som de är aktörer på film. Tillsammans ligger de bakom märket The Row som nyligen vann den prestigefyllda utmärkelsen ”CFDA Womenswear designer of the year award”.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Samarbetet med Mary-Kate och Ashley har varit en sann glädje och vi är väldigt entusiastiska över våra kollektioner. Vi ser verkligen fram emot lanseringen och att äntligen kunna se slutresultatet i våra butiker. Jag är övertygad om att våra kunder kommer att älska kollektionerna, säger Bik Boks marknadsdirektör Martin Lien.

Den skandinaviska it-tjejen är förebild för kollektionerna som inspireras av rådande trender. Bilder ur kollektionen hittar du här på elle.se och på bikbok.se senare i år. Kollektionerna släpps i butik under hösten 2013.

av LISA ARNELL foto BIK BOK, STELLA PICTURES

Dennis Van Tine
Nancy Kaszerman
Annons

Tillsammans med Lauren Hutton på CFDA-galan 2012.

KGC-146
Annons
Innehåller annonslänkar