Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Exklusiv förhandstitt på Stella McCartneys kampanjfilm!

23 jul, 2015 
AvOlle Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Imorgon (fredag) släpper Stella McCartney sin vinterkampanj för 2015, och Elle Sverige har fått en exklusiv förhandsrätt på kampanjfilmen!

När Stella McCartney nu släpper sin kampanj för vintern 2015 är det inte mindre än åttonde gången Natalia Vodianova är modell för designern. Kampanjen plåtades av fotografen Harley Weir, och det är dessutom andra gången de två jobbar ihop tillsammans med Stella McCartney (förra gången var sommarkampanjen för 2015).

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Att man valde just Skottland som miljö att plåta kampanjen i är ingen tillfällighet. Stella själv växte upp där och har tillbringat en stor del av sitt liv i Storbritanniens norra delar.

– Det är ett av de mest inspirerande ställena på jorden! Jag känner mig hemma i Skottland, säger Stella själv.

Kampanjen är menad att visa kontrasterna mellan den vackra men råa naturen i Skottland, och den feminina känslan de vill förmedla med bilderna i kampanjen. Det är Stella McCartney själv som skött stylingen för kampanjen, och hon säger att hon känner ett starkt personligt band till den.

Kampanjen börjar rulla i september i titlar som Elle, Vogue, och Harper’s Bazaar.

Modell: Natalia Vodianova, Foto: Harley Weir, Makeup: Lauren Parson, Hår: Duffy

Annons