Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Ett drömsamarbete i höst – Isabel Marant gör kollektion för H&M

11 jun, 2013 
AvLisa Arnell
Annons

I november landar H&M:s nya samarbete i butikerna. I dag offentliggjordes det att det är den Parisbaserade, och hyllade, designern Isabel Marant som är kedjans nya kollektionspartner.

Isabel Marants feminina stil med blandning av rockig elegans och bohemisk fransk touch har blivit en favorit hos många. Här på redaktionen hoppas vi på en kollektion som även innehåller mycket accessoarer. Isabel Marants smycken, väskor och skor ser vi gärna på H&M-hyllorna i höst.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– När jag designar försöker jag skapa plagg som kvinnor verkligen vill bära i sin vardag, säger Isabel Marant i ett uttalande.

Annons

– Stilen känns väldigt parisiskt: att klä upp sig, utan alltför mycket ansträngning och ändå se elegant och sexig ut. Kollektionen genomsyras av den här sortens enkelhet och nonchalans. Alla plagg kan matchas med varandra – det är bara att följa magkänslan. För mig är mode framför allt en fråga om personlighet, säger Isabel Marant.

För H&M kommer Isabel att skapa en kollektion full av personliga favoriter som hon själv älskar att bära. För första gången skapar hon även en herrkollektion. Den 14 november släpps kollektionerna i butik.

av LISA ARNELL foto IMAXTREE, H&M, JOSEPHINE AUNE

ELLE träffade Isabel Marant i hennes showroom i Paris förra våren. 

Isabel Marant och Margareta van den Bosch.

Isabel Marant höst/vinter 2013

Isabel Marant höst/vinter 2013

Isabel Marant höst/vinter 2013

Isabel Marant vår/sommar 2013

Isabel Marant vår/sommar 2013

Isabel Marant vår/sommar 2013

Isabel Marant vår/sommar 2013

Isabel Marant vår/sommar 2013

Isabel Marant själv.

Annons