Ser du Skam-stjärnan i Erdem x H&M-kampanjen?

19 okt, 2017 
AvLisa Arnell
Skam-skådespelare är med i H&M kollektion.
I november släpps Erdem x H&M-kollektionen – och på några av kampanjbilderna syns en Skam-kändis. Har du koll på vem det är?
Annons

Skam må vara över – men i höst syns en av dem flitigt i modesammanhang. Ruby Dagnall är en av modellerna i kampanjen för nya Erdem x H&M-kollektionen. Ruby spelade Emma som var med i tredje och fjärde säsongen, och som är tjejen som vill få Isaks uppmärksamhet men som, av naturliga orsaker, inte riktigt fångar den.

Ruby Dagnall är 17 år och har förutom Skam spelat en av huvudrollerna i norska filmen Rosemari, som hon vann det norska filmpriset Amandapriset för bästa kvinnliga skådespelerska 2016.

Se några av bilderna från kampanjen nedan

Ruby i ny H&M-kollektion.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Ruby i Erdem x H&M-kollektionen. 

Annons
Ruby i leopardjacka från H&M.

Ruby i Erdem x H&M-kollektionen.

I en kommentar säger H&M att de är stolta över att ha med Ruby som en av de talanger i kampanjfilmen (som Baz Luhrmann ligger bakom).

– I den unika filmen får våra kunder möjlighet att ta del av den förtrollande Erdem x H&M-världen, samtidigt som de får se mer av Rubys skådespelartalang, säger H&M.

Läs mer:

Annons