Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Se bilderna från ERDEM x H&M:s exklusiva lanseringsfest i Stockholm

27 okt, 2017 
AvJohanna Lejon
Annons

Via båt tog sig  influencers, kändisar och andra gäster inom modebranschen till eventet på ön, för att tillsammans uppleva en kväll i sann ERDEM x H&M-anda. Omslutna av massiva blomsterarrangemang och härlig musik, var eventet en tolkning av kampanjfilmen och kollektionen i stort – en flirt med det engelska arvet. Gästerna kunde även shoppa kollektionen i en pop up-butik uppbyggd för kvällen.

På plats och klädda i kollektionen var bland annat supermodellerna Caroline Winberg och Frida Gustavsson, modeprofilen Sofi Fahrman, smyckesdesignern Efva Attling, skådespelerskan Happy Jankell, hip hop-artisten Michel Dida med flickvännen Chanelle Törnqvist, fotografen Rami Hanna och influencern Julian Hernandez samt systrarna Lejonhjärta. Minglade gjorde även H&M-profiler som Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare, och Andreas Löwenstam, herrdesignchef.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

ERDEM x H&M-kollektionen består av vackra, taktila plagg i fina tyger som spets, jacquard och tweed. Kollektionen är inspirerad av det brittiska arvet, genom estetiskt silke och noga utvalda utsmyckningar, men även av blommor och den engelska trädgården.

Se alla bilder från eventet här:

Kollektionen, för både dam och herr, lanseras i utvalda butiker samt på hm.com den 2 november, klockan 08.00.

Foto H&M

Annons