Populärt: Shoppingtips Modetrender Se Min Look Badmode Sommarklänningar Outfits till bröllop Midsommarklänningar Sommarmode

"En Lagerfeldsallad, tack!"

15 mar, 2010
Av
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

LAGERFELD SALAD: Sonia Rykiel has a club sandwich (“Le Club Rykiel,” which is sans bread) named after her at Paris’ Café de Flore. And now Karl Lagerfeld has loaned his name to one of his favorite salads. The designer gave his blessing for an Alaskan king crab salad served in Jean-Roch’s new La Gioia restaurant in Paris to be named after him. Lagerfeld always orders the dish, now called the “Insalata Karl Lagerfeld” — that also includes extra virgin olive oil from Sicily, black pepper, bread crusts, sea salt and a squeeze of lemon juice — when he eats at Roch’s sister La Gioia eatery in Saint-Tropez, according to a restaurant spokesman.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons