Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

En första titt på Tiger of Swedens sommarkollektion 2023

13 jun, 2022 
Tiger of Sweden 2023.
Tiger of Sweden blickar redan nu till sommaren 2023 där sol, semester och nostalgi står i fokus. Här är en första titt på vad vi kan vänta oss nästa sommar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I takt med att vi gör oss redo att fira in de första riktiga sommardagarna av 2022 gör sig modevärlden redo att avslöja kommande kampanjer, kollektioner och samarbeten. Vi har redan tagit del av AW22-kollektionerna som bara för några månader presenterades under Fashion Week men nu börjar det bli dags att kika på vad kommande sommar har att erbjuda. Blickar vi till London pågår en hybridvariant av London Fashion Week och vi kan redan spana ett par SS23-avslöjanden. Bland annat från svenska Tiger of Sweden som är på plats för att presentera sin vår- och sommarkollektion för 2023. Ska vi ta en titt på den vi med? Ja, klart vi ska det!

SS23 är en kollektion som tagits fram under kreativ ledning av märkets chefsdesigner Bryan Conway där han låtit ett gammalt foto (som han tagit som tonåring på 00-talet under en semester i Spanien) stå som inspirationen. Med andra ord en hyllning till allt det härliga vi alla älskar – solen, värmen och semestern. Med en genomgående känsla av nostalgi bjuder både kollektionen och kampanjen in till att drömma oss bort till den där flirtiga sommarsemestern vi alltid drömmer om. Där vi klär upp oss igen och låter den glada känslan som kommer från det få kvarstå – oavsett trend eller tidsepok.

Annons

Vi har alla ett ögonblick av insikt om oss själva. Den person jag var, den person jag är och den person jag vill vara. Den här historian handlar om mig, men den handlar också om dig, om oss alla och den handlar också om Tiger of Sweden säger Bryan Conway om SS23-kollektionen.

Tiger of Sweden SS23

Kampanjen Fabulous You, Beautiful Me är plåtad av Daragh Soden på Mallorca tillsammans med ett gäng modeller och lokala invånare, en tolkning av den där typiska semesterkänslan med en touch av glamour. Mitt bland uppblåsbara badmadrasser och sandstrandens alla soldyrkare – här är Tiger of Sweden SS23.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Bubblande barbiegirls & poppiga pasteller – så stylar du heta 00-talstrendenBrand logo
Bubblande barbiegirls & poppiga pasteller – så stylar du heta 00-talstrenden
Annons
Annons