Emma Watson lyfter Filippa K:s arbete inom hållbart mode på Instagram

20 feb, 2017 
Allas ögon är på Emma Watson som är aktuell med filmen Skönheten och odjuret. Skådespelerskan utnyttjar nu uppmärksamheten för att lyfta fram hållbart mode.
Annons

Emma Watson är högaktuell i rollen som Belle i filmen Skönheten och odjuret som har biopremiär i Sverige den 17 mars. Nu har filmens pressturné även börjat och inför den har Emma Watson startat ett helt nytt Instagram-konto.

På sitt eget Instagram-konto är Emma Watson sällan privat och hon lägger ofta upp bilder som är kopplade till jobb och hennes uppdrag som ambassadör för FN:s jämställdhetsprojekt HeForShe. På det nya kontot @the_press_tour får fans inte bara följa med henne bakom kulisserna på pressturnén, utan även se alla kläder som Emma Watson bär och läsa var de kommer ifrån.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Skådespelerskan har inte blivit modebloggare, utan bildernas syfte är att lyfta märken som gör hållbara kläder. På kontot skriver hon var kläderna kommer ifrån och beskriver även designern och hållbarhetsaspekten som ligger bakom plagget.

I sitt första inlägg bär Emma Watson svensk design i form av Filippa K:

Annons

Hennes andra outfit var designad av Oscar de la Renta:

https://www.instagram.com/p/BQtcER8BkNO/?taken-by=the_press_tour

Kontot bjuder även på bilder från bakom kulisserna, exempelvis när Emma Watson njuter av chips:

https://www.instagram.com/p/BQtdzUShGxO/?taken-by=the_press_tour

Vi längtar redan efter att se fler snygga och hållbart producerade plagg på Emma Watson!

Annons