Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Emilia de Poret stylar den korta byxan – 3 superfina looks

01 feb, 2018 
AvMarie Blomgren
Så stylar du den korta byxan.
Vi tröttnar aldrig på klassiska ränder och stilrena, svartvita outfits! ELLEs egen Emilia de Poret är (som vanligt) först på bollen och plockar här ut sina favoriter ur KappAhls nya Limited Edition-kollektion. Bilderna är så inspirerande!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I början av februari lanserar KappAhl vårens första släpp av kollektionen Limited Edition där de plockar upp trender som byxdressen, vida byxan och ballongärmen. Emilia de Poret har stylat tre looks med sina favoriter ur kollektionen.

– KappAhl har gjort en bärbar, modern, kollektion med plagg som går att bära på många olika sätt, alla tre looks är sådana du kan ha både på jobbet och på middag. From desk to dinner, säger Emilia de Poret.

Den korta vida byxan som vi trodde var en fluga är numera ett måste i alla garderober. Emilia bär den stilsäkert i både hög– och lågklackat.

– I början kändes det väldigt vågat och trendigt, sedan blev det kommersiellt. Nu vet alla hur man ska bära den. Även kjollängderna slutar mitt på vaden nu, säger Emilia.

– Du måste inte bära högklackat till som jag valt här, utan du kan ha både sneakers eller platta loafers, men då helst utan strumpor. Vill du ändå gå loss kan du välja en strumpa som tar för sig lite. Annars är strumpbootsen perfekt till, som en fin kontrast.

Annons

3 looks för både jobbmötet och middagsbjudningen:

Randig kavaj, 599 kr. Randig kort byxa, 399 kr. Skor privata.

– Det tvådelade setet är alltid ett vinnande koncept. Superbra att ha i garderoben eftersom det blir som ett statement. Jag hade kunnat styla med sneakers men nu valde jag att bära randigt från topp till tå.

 

Vit blus, 299 kr. Svart vid byxa, 399 kr.

Annons

– Svart och vitt är alltid en stilren look. Den här kombinationen funkar fint på jobbet men även att klä upp på kvällen, sätt till ett par glittriga örhängen eller en lyxigare väska så har du en snygg ”gå bort”-look.

 

Vit blus, 399 kr, svart vid byxa, 399 kr. Glasögon privata.

– Enkelhet håller alltid i längden, den här blusen är verkligen jättefin, lite roligare än den vita skjortan. Här bär jag inga större smycken eftersom plaggen är starka som de är. Byxan är samma som på första bilden, men här adderade jag skärpet.

Annons

Fler snygga plagg i kollektionen Limited Edition:

 

I kollektionen finns också en snygg, svart byxdress som inte kommer göra din garderob sämre! Byxdress, 399 kr.

 

 

Långa skjortklänningen med breda manschetter är ett stilsäkert val året om – med bara ben eller över ett par byxor. Skjortklänning, 499 kr.
Intensivt grön dyker även upp på några plagg som en livfull accentfärg. Här på en finstickad tröja med ballongärm, 399 kr.
Annons

Limited Edition kommer att finnas i begränsad upplaga i utvalda butiker och online i början av februari 2018. Kika på hela kollektionen här >

Annons