Artikeln innehåller reklamlänkar

Emilia de Poret listar: bästa julklappstipsen 2019

Emilia de Poret ger sina bästa julklappstips

Stilproffset Emilia de Porets julklappar är lika eleganta och välmatchade som hon själv. Hon kallar sig julfreak och firar från första december utan att skämmas. Bästa julklappen är att få tillbringa julen med nära och kära – och 
drömväskan från Louis Vuitton.
25 november, 2019

Här är Emilia de Porets julklappar till sig själv, sin mamma, sin dotter, kollegan Ebba Kleberg von Sydow och en stilikon som inspirerar.

Julklappar till mig själv

1. Polotröja, Acne Studios

– En mjuk klapp? Acne Studios krämvita polo säger jag inte nej till. Stickad polotröja i naturvit färg från Acne Studios, klicka hem den här (länk till butik).

2. Armband, Cartier

 

 

 

– Cartiers ikoniska armband Juste un clou i vitt guld står högt upp på önskelistan. Klicka hem armbandet här..

3. Väska, Louis Vuitton

 

 

 

Väskan Twist MM bag i snövitt från Louis Vuitton. Samma modell i kamelfärg finns att klicka hem här.

Julklappar till mamma

4. Morgonrock, Intimissimi

– Jag ger gärna min mamma ett riktigt lyxigt kit som får henne att njuta lite extra under julen. I år blir det en vit sidenmorgonrock och en inspirerande coffee-table bok.

5. Coffee-table bok

– Inspiration på allra högsta nivå! Boken Lagerfeld: The Chanel shows av Simon Procter. Klicka hem den här (länk till butik).

Julklapp till min stilikon

6. Blazer, Totême

 

 

Gaia Repossi på Christian Diors visning i Paris

Gaia Repossi på Christian Diors visning av vårkollektionen 2018 i Paris.

– Då det inte finns någon annan som bär upp blazers så bra som smyckesdesignern Gaia Repossi, vill jag ge henne en elefantgrå blazer från Totême. Den kommer att matcha hennes magiska smycken och stilrena looks helt perfekt. Klicka hem blazern här (länk till butik).

Julklapp till min kollega

7. Mobilskal, The Case Factory

– Det är inte helt omöjligt att min kära kollega Ebba Kleberg von Sydow kommer ge sig själv en Iphone 11 Pro Max i julklapp. Denna suveräna mobil måste förstås ha ett snyggt mobilskal. Jag kör på en snygg grå nyans med Ebbas initialer på. Personligt och stilsäkert! Klicka hem mobilskalet här (länk till butik).

Julklapp till min dotter

8. Örhängen, Maria Nilsdotter

 

 

– Jag satsar hellre på några få klappar, som verkligen håller i längden. Till min åttaåriga dotter, som precis tagit hål i öronen, står förstås örhängen på önskelistan. Jag tycker Maria Nilsdotters små stjärnor passar henne perfekt och om jag är snäll får jag kanske rentav låna dem. Klicka hem örhängena här.

Foto: Lisa Höök, TT.

LÄS MER:

ELLEs moderedaktör listar: De bästa julklappstipsen 2019

ELLEs editionschef listar: 10 beautyfavoriter i vinter

ELLEs modeassistent listar: 11 beautyköp inför vintersäsongen