Elsa Hosk designar retroinspirerade solglasögon för Christopher Cloos

19 jan, 2022 
Elsa Hosk designar solglasögon
Elsa Hosk har teamat upp med danska glasögontillverkaren Christopher Cloos och tillsammans släpper de solglasögon signerade toppmodellen.
Annons
5 saker om Elsa Hosk som du kanske inte visste
5 saker om Elsa Hosk som du kanske inte visste

Elsa Hosk + Christopher Cloos = sant. Den danska glasogontillverkaren har ingått samarbete med den svenska toppmodellen och tillsammans släpper de en kollektion där Elsa står som designer.

Elsa Hosk designar retroinspirerade solglasögon

Inspirationen kommer från 60- och 70-talets Hollywood och det är företagets första kollektion som är designad specifik för kvinnor. Det första släppet av Cloos x Elsa består av en cateye-modell som kommer i tre olika nyanser och ytterligare ramar kommer att släppas under de kommande månaderna.

Annons
Elsa Hosk designar solglasögon
Första släppet av Elsa Hosk design finns tillgängliga online redan nu.

– Jag har arbetat med skönhet och mode i nästan 20 år. Den erfarenheten tillsammans med min passion för glasögon har hjälpt till att forma hur jag ville att min kollektion skulle se ut, säger Elsa Hosk om samarbetet och fortsätter:

Christopher Cloos är den perfekta partnern för mig eftersom jag beundrar kvaliteten och stilen på deras bågar, men även för att de har gett mig den kreativa friheten att verkligen göra det här projektet till mitt eget. Ett fantastiskt par glasögon ger mig självförtroende och gör samtidigt ett statement, jag hoppas att alla som bär dessa känner det på samma sätt.

Annons

Utöver att lansera kollektionen blir Elsa även delägare.

– Vi är stolta över att samarbeta med en global modeikon som Elsa och samtidigt presentera vår första glasögonkollektion som är speciellt framtagen för kvinnor, säger Julius Langkilde, VD för Christopher Cloos, och betonar att Elsa blir en stark ambassadör för varumärket.

Cloos x Elsa-kollektionen kommer i både solglasögon och blåljusglas och samtliga bågar är tillverkade av biologiskt nedbrytbart material. Här kan du läsa mer och shoppa bågarna.

Foto: Christopher Cloos

Annons
Annons
Innehåller annonslänkar