Artikeln innehåller reklamlänkar

Elsa Hosk släpper ny kollektion för Bik Bok

Elsa Hosk släpper kollektion för Bik Bok 2018.

De är först den 31 maj som Bik Bok och Elsa Hosk släpper sitt nya designsamarbete med somriga och "flirty" kläder, men redan nu kan du se bilderna och läsa om kollektionen!
30 april, 2018

Fotomodellen tillika Victorias Secret-ängeln Elsa Hosk, 29, har designat ännu en kollektion för Bik Bok. Kollektionen är inspirerad av 90-talets supermodeller med italienska Vogue-editorials frontade av Kate, Linda, Naomi, Claudia och Christy som största inspiration.

Plaggen hittar du här.  (länk till butik)

Hennes mål var att skapa den perfekta sommargarderoben med statement-plagg som kan användas till såväl vardags som fest. Hennes nyckelplagg är matchande setsom kommer i fyra olika looks. Ett i ljus denim med statementknappar, ett i rosa denim, ett rött blomstrat i form av topp och byxa och till sist ett vitt romantiskt sett med topp och kjol med volang.

”Det har varit jätteroligt att designa den här kollektionen och att få skapa alla mina 90-talsdrömplagg. Sommarens kollektion är mer flirty än den första jag gjorde, men har fortfarande samma lekfullhet och coola anda!” säger Elsa Hosk i ett pressmeddelande.

Elsa och Bik Bok jobbade tillsammans för första gången redan 2005 då Elsa var modell i en av Bik Boks kampanjer, och förra året gjorde hon sin designdebut för klädföretaget.

– Vi är väldigt stolta över att kunna presentera ytterligare en kollektion tillsammans med Elsa. Vi älskar hennes stil och det gör även våra kunder. Det känns därför fantastiskt att kunna erbjuda även en sommarkollektion, säger Emma Hedman, Marketing Manager Bik Bok.

Kollektionen lanseras i utvalda butiker och online den sista maj 2018. Priserna varierar mellan 99 och 699 kronor.

Läs mer:

Här kan du se förra årets designsamarbete mellan Elsa Hosk och Bik Bok

Exklusiv intervju med supermodellen Elsa Hosk