Artikeln innehåller reklamlänkar

Elsa Hosk släpper kollektion med Bik Bok – se alla bilder här

Elsa Hosk släpper kollektion med Bik Bok – se alla bilder här

I mars avslöjades det att supermodellen Elsa Hosk skulle designa en gästkollektion för Bik Bok – och nu är bilderna äntligen här.
29 september, 2017

It-modellen Elsa Hosks kollektion för Bik Bok är inspirerad av hennes personliga stil och erbjuder plagg för såväl vardag som fest. Ledorden för designsamarbetet är ”lekfullt” och ”girly” och inspiration har även hämtats från Elsa Hosks vänners coola New York-stil.

– Jag hade alla mina vänner i åtanke, de har alla grymma men olika klädstilar. Jag har försökt att ta fram ett antal pieces som alla kan gilla, säger Elsa Hosk i ett pressmeddelande.

Kollektionen består bland annat av ett matchande set med jacka och byxor i rosa manchester, flera plagg med vintagekänsla, klänningar för fest och vardag samt basplagg med en twist. Priserna varierar från 149 till 699 kronor.

– Jag älskar design och jag älskar prisvärt mode. Jag vill att min kollektion ska se exklusiv ut men med en mix av vintage för en mer personlig stil. Jag har inte sett det tillgängligt för tjejer, inte till dessa priser, så det är en väldigt spännande utmaning för mig, säger Elsa Hosk.

Kollektionen lanseras i utvalda Bik Bok-butiker samt online den 28 september. Hitta alla plaggen här.  (länk till butik)

Läs exklusiv intervju med Elsa Hosk om kollektionen här.

Se alla bilder på Bik Bok x Elsa Hosk-kollektionen nedan!

 

 

 

Foto: Bik Bok

Läs mer:

Elsa Hosk släpper en ny kollektion för Bik bok – här är bilderna

Så förberedde sig Elsa Hosk inför Victoria´s Secret Fashion Week show- se filmen