Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Elsa Billgren öppnar vintageabonnemang med Independent kostym

13 mar, 2020 
Elsa Billgren öppnar vintageabonnemang med Independent kostym
Tv-aktuella Elsa Billgren ska nu hjälpa Independent Kostym, Nordens största kostymlager för film och tv, att öppna ett vintageabonnemang för privatpersoner!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Elsa, berätta om ditt nya jobb!

– Mitt nya jobb är att hjälpa Independent kostym, som är Nordens största kostymlager för film och tv, att öppna ett vintageabonnemang för privatpersoner! Alltså en enorm vintagegarderob som vi alla kan dela! Förutom att hjälpa till att bygga själva delen i den massiva lokalen där Min Vintagegarderob kommer finnas så kommer jag handplocka plagg och kurera efter säsong så det blir lättare att botanisera bland allt fint och hitta sin egen perfekta vintagegarderob. Jag kommer även att finnas till som personal shopper och hålla föredrag och workshops i ämnet.

Elsa Billgren öppnar vintageabonnemang med Independent kostym – min vintagegarderob

Vad är ert mål? 

– Målet är att visa att det går att skapa en varierad och hållbar garderob utan att konsumera nya plagg. Till Min Vintagegarderob kommer man vid varje säsongsbyte och lämnar tillbaka de plagg man inte längre behöver och byter ut mot nya. De favoriter man hittat kan man hyra vidare och när det vankas stor fest kan man plocka med sig en festklänning. I Min Vintagegarderob finns tiotusentals plagg om man vill kika runt i hela kostymlagret, men man kommer också kunna välja utifrån en mer kurerad och stil och säsongsanpassad del.

Annons

Vad kan vi förvänta oss av Min Vintagegarderob?

– Jag vill visa att det finns ett sätt att kombinera vintage och ändå få till en supermodern look. Det är inte ett kostymlager, det är en garderob! Allt från Burberrytrenchcoats till Hermesscarves, skinnväskor i bästa kvalitet, vita antika spetsblusar och klassiska höga Lee-jeans finns här. Och tänk så snyggt ihop! De där bootsen man tänkt på så länge men inte kan rättfärdiga sig själv att köpa eftersom det är en så stor trend, de går nu att hyra! Tillsammans med basplagg, festplagg, unika plagg och praktiska. För dam, herr och barn! Hela familjen kan nu hyra sina kläder från Min Vintagegarderob, till ett bra pris och framför allt, utan att tumma på klimatet eller stilen.

Elsa Billgren min vintagegarderob

Vad ser du mest fram emot?

– Jag är så himla pirrig och sugen på att sätta igång! Bygga upp den delen som blir navet i garderoben. Ställa franska lantbord till rätta och hänga upp speglar. Skruva i krokar i väggarna och fylla hyllorna med kvalitetskläder från hela 1900-talet för alla. Rota runt med mina nya kollegor efter exakt rätt broderad polsk blus, efter kläder i alla storlekar, dricka kaffe i ett mysigt fikarum och äntligen få vara nära mängder av vintage igen! Jag har längtat!

Foto: André Garcia

LÄS MER:

Elsa Billgren om Tv-serien äkta Billgrens: ”Som ett expriment”

Kulturministern Amanda Lind stylad av Elsa Billgren på ELLE-galan 2020

Elsa Billgren visar upp sin nya drömlägenhet – kika in! 

Annons